Neler Yeni

Xprime Alpha alınır mı?

Jiyu

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Hocam yaşadığın şehir, boy kilo, rahatlık kavramı gibi etkenler farklılık gösterir. Ankadan çok memnun biri tavsiye eder ama siz beğenmezsiniz rahat hissetmezsiniz. Bu kadar fazla arastırıp kafa karıştırmak da pek sağlıklı değil. Içinize hangisi siniyorsa onu alırsınız. Ben kullandığım için size tavsiye ettim.
Teşekkürler. Amazon'dan alacağım için xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum seçeneklerim.
Kapıdan iade alıyorlarmış fakat montajını sökmek çok zor diyorlar. Montajını nasıl söküp geri paketleyebilirim :(

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Barkın
Teşekkürler. Amazon'dan alacağım için xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum seçeneklerim.
Kapıdan iade alıyorlarmış fakat montajını sökmek çok zor diyorlar. Montajını nasıl söküp geri paketleyebilirim :(
Hocam almadan iadeyi düşünmek pek mantıklı değil gibi.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Hocam almadan iadeyi düşünmek pek mantıklı değil gibi.
Düşünmek gerekiyor , beğenmezsem ya da bir sorun olursa en sorunsuz ve kolay şekilde iade etmek istiyorum

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Barkın
Düşünmek gerekiyor , beğenmezsem ya da bir sorun olursa en sorunsuz ve kolay şekilde iade etmek istiyorum
Amazonda hiçbir sorun yaşamazsınız iade değişim konusunda merak etmeyin. Amazon bu konuda çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Amazonda hiçbir sorun yaşamazsınız iade değişim konusunda merak etmeyin. Amazon bu konuda çok iyi.
Teşekkürler , ben de konu açtım bu yüzden. Xdrive anka , 15'li plus ya da toryum arasında düşünüyorum.
Anka daha üst model diyor fakat bana ölçüleri biraz kısa gibi geldi yerden yüksekliği vs.
Boyum 1.80 , kilo 65. Bel ve boyun rahatsızlığım var. Skolyoz var , ergonomik ve rahat bir şey olsun istiyorum. Sizce hangisi ?
Masamın yerden yüksekliği 75-80 cm. Derinliği ise 60 cm.
Mutfak sandalyesinin yükseliği 45 cm, masanın giriş kısmı ise 45 c

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,178
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom