Şu an Hawk koltukların 4.600₺'den xDrive koltukların ise 4.700₺'den başladıklarını varsayarsak bu koltuk 3.500₺'ye nasıldır bütçe son bu kadar alınır mı? Alınmaz mı?
acelen yoksa hawk ve xdrive indirimi bekle öyle alŞu an Hawk koltukların 4.600₺'den xDrive koltukların ise 4.700₺'den başladıklarını varsayarsak bu koltuk 3.500₺'ye nasıldır bütçe son bu kadar alınır mı? Alınmaz mı?
Şu an Hawk koltukların 4.600₺'den xDrive koltukların ise 4.700₺'den başladıklarını varsayarsak bu koltuk 3.500₺'ye nasıldır bütçe son bu kadar alınır mı? Alınmaz mı?
acelen yoksa hawk ve xdrive indirimi bekle öyle al
hocam maks 2.5 saat oturuyorsan xrancer alman da cok gereksız olur. çek salondan bi tekli koltuk bak rahatınahocam zaten şuan iki markada indirimde ben işten geldikten sonra maks. 2.5 saat oturuyorum bilgisayarın karşısına gerek var mı o kadar para vermeye ?
hocam maks 2.5 saat oturuyorsan xrancer alman da cok gereksız olur. çek salondan bi tekli koltuk bak rahatına
hocam karar sizin tabi ki ama ofis koltugu da düşünebilirsin rahat olanlarından bakarsın kendi şehrinde de bakıp alabılırsınhocam aslında şuan öyle yapıyorumda hem misafir gelince tabureye kalıyoruz hemde işten geldik yorgunuz 2 saat keyif atalım diyoruz benim masa biraz yükseltisi fazla valo falan oynarken kolum yukarı doğru bükülüyor aim'im kaçıyor aslında bu sebeplerden dolayı almak istiyorum