Neler Yeni

🔥İndirim 💢 XYZprinting da Vinci Jr. 1.0 3D Yazıcı 3.699 TL (Şaka Gibi Fiyat!) 💢

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

Droned Dünyası'nı bilmem ama robotzade gayet güvenilir. Birkaç defa alışveriş yapmıştım.

Fiyat şaka gibi, en en giriş segmenti 3D printer 5K dan başlaması gerçeği var. Bu üst segment printerda da videoda ki gibi inanılmaz bir fiyat var. İhtiyacı olan çöksün. Şu an babamı ikna etmeye şalışıyorum.

Markanın diğer manyak indirimleri.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi

Droned Dünyası'nı bilmem ama robotzade gayet güvenilir. Birkaç defa alışveriş yapmıştım.

Fiyat şaka gibi, en en giriş segmenti 3D printer 5K dan başlaması gerçeği var. Bu üst segment printer da videoda ki gibi inanılmaz bir fiyatı var. İhtiyacı olan çöksün. Şu an babamı ikna etmeye şalışıyorum.
Hocam ilk defa duydum ender 3 serisinden iyi midir?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Babaların buna ikna olmiyacağına eminim 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
tablası çok küçük geldi

QRuder

80+ Silver
Fiyatı normal gelmedi, fiyat normal ise üründe bir problem olmalı ,bunlar doğru orantılı şeyler biliyorsunuz ki ,ucuz ürünler değil bunlar.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatı normal gelmedi, fiyat normal ise üründe bir problem olmalı ,bunlar doğru orantılı şeyler biliyorsunuz ki ,ucuz ürünler değil bunlar.
Videoda yurtdışında kurallar katı olduğundan kutusu hasarlı ürünlerin topluca ucuza alınarak bu kadar uygun fiyata satıldığından bahsediliyor internet alışverişi olduğu için her ihtimal var alıyorsun kapına geldiğinde kutusu hasarlı diye teslim almayabilirsin ama hasarlı olduğunu bilerek aldığın için alabilirsin de kontrol etmişlerse ne âlâ edilmediyse bozuk çıkma ihtimali çok yüksek

Cihangir

80+ Gold
Videoda yurtdışında kurallar katı olduğundan kutusu hasarlı ürünlerin topluca ucuza alınarak bu kadar uygun fiyata satıldığından bahsediliyor internet alışverişi olduğu için her ihtimal var alıyorsun kapına geldiğinde kutusu hasarlı diye teslim almayabilirsin ama hasarlı olduğunu bilerek aldığın için alabilirsin de kontrol etmişlerse ne âlâ edilmediyse bozuk çıkma ihtimali çok yüksek
amazon olsa güvenir alınırda bunlar güvenilmez

Top Bottom