Dostum link atarmısın bulamadımyav hiç bir sorun olmuyor marka ile de alakalı bir şey msı da sayarken lg de belli bile olmuyor sanatavsiyem lg650fb 144hz 1ms 27'' ıps
Dostum link atarmısın bulamadımyav hiç bir sorun olmuyor marka ile de alakalı bir şey msı da sayarken lg de belli bile olmuyor sanatavsiyem lg650fb 144hz 1ms 27'' ıps
ayrıca g sync özelliğide var:Dostum link atarmısın bulamadım
5500 kankam buŞurdan incelemesine bak istersen. 2K denediği yerler de var.
AOC'da 0 ölü piksel garantisi de yok. İptal etmemek için zor duruyorum şu an
hâcı 15.6 inc e 1080 p muhtesem gorunuyor heleki bf5 de yerdeki kum tanelerini bile ayirt edebiliyorsun televizyona baglamistim 32 inc 1080 kusmam geldiArkadaşlar çıldırıcam gerçekten mediamrkte gittim vatana gittim bilgisayardan kendim de anlarım ancak hiç 27 inç kullanmadığım için bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. tam 27 inç 1080p alıcam aradan birileri çıkıp pikselleşir o diyor bazılarıda abartıyorlar diyor kime inanacağımı şaşırdım kaç gündür alamıyorum. 2500 bütçem var 2k alamıyorum şuan. sizce beklemeliyim yoksa cidden bu piksel olayı rahatsız ediyor mu ? bir son verelim şuna şurdu allasen.
32 inç kullandım ben hiç öyle bir şey yok var AOC c32g1 kullandım on numaraArkadaşlar çıldırıcam gerçekten mediamrkte gittim vatana gittim bilgisayardan kendim de anlarım ancak hiç 27 inç kullanmadığım için bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. tam 27 inç 1080p alıcam aradan birileri çıkıp pikselleşir o diyor bazılarıda abartıyorlar diyor kime inanacağımı şaşırdım kaç gündür alamıyorum. 2500 bütçem var 2k alamıyorum şuan. sizce beklemeliyim yoksa cidden bu piksel olayı rahatsız ediyor mu ? bir son verelim şuna şurdu allasen.
Aylardır kullanıyorum sayamadım.
27 inc alirsan pikselleri görürsün bu bazisini rahatsiz eder bazisi takmaz hafif uzak bakarsan ekrana daha az görürsün ama görmüyorsan bir göz doktoruna randevu alma vakti gelmiş demektir.Arkadaşlar çıldırıcam gerçekten mediamrkte gittim vatana gittim bilgisayardan kendim de anlarım ancak hiç 27 inç kullanmadığım için bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. tam 27 inç 1080p alıcam aradan birileri çıkıp pikselleşir o diyor bazılarıda abartıyorlar diyor kime inanacağımı şaşırdım kaç gündür alamıyorum. 2500 bütçem var 2k alamıyorum şuan. sizce beklemeliyim yoksa cidden bu piksel olayı rahatsız ediyor mu ? bir son verelim şuna şurdu allasen.
Dikkat etmemişim, özür5500 kankam bu
Güzel ama aşar beniayrıca g sync özelliğide var:
https://www.incehesap.com/lg-27gl65...4pQ5Y42cmP7sBVlMDQIailMp_0UUhY7IaAtS9EALw_wcB
LG UltraGear 27GL650F-B Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
LG UltraGear 27GL650F-B Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! LG UltraGear 27GL650F-B Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
indirimlere bak sen bunu ben itopyada 1000 e aldım amazona filanda bakabilirsin ben öylesine bi link attım sanaGüzel ama aşar beni
Su an fiyat 2 katı olmuşindirimlere bak sen bunu ben itopyada 1000 e aldım amazona filanda bakabilirsin ben öylesine bi link attım sana
1000 değil 2000 yazacaktım yanlışlık olmuşSu an fiyat 2 katı olmuş