Harfleri uzatmak taktik miÖrnek konular:
Sen: Hi, You look very gooddd nicee, I want to meet you. ok?
O: Of course I am too, you are very gooddd perfecttt
Sen: How old are you?
O: 15
Sen: Where are you from beatiful girl?
O: Belarus, you?
Sen: I'm from Türkiye, Konya. Do you like etliekmek?
O: No, but it looks beautifulll, gooddd
Yani ben farklı bir şey istiyorum daha yaratıcıÖrnek konular:
İnternetten belarus tarihi yerler diye arat. Sonra kıza bir gün buraları ziyaret etmek istiyorum yaz. Kız da buraya gel ben gezdiririm diyecek. Sonrası kolay. Düğüne davet etmeyi unutma.Yani ben farklı bir şey istiyorum daha yaratıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum belarusta en güzel kızlara bile bakmıyorlar ama yinede yaratıcı bişey istiyorum
Taktiğe ne gerek var hocam, selam ver geç. İlgisi var ise zaten sana döner, yoksa da zorlamanın bir anlamı yok.Hocam hiç taktiğiniz yokmu ya
Hi baby de. Onlarda bebeğim böyle sevgili anlamı dışında da kullanılıyor bir şey olmaz.Instagramdan Belaruslu bir kızla konuşmaya karar verdim taktik varmı nasıl konuşma başlatabilirm
Mantıklıİnternetten belarus tarihi yerler diye arat. Sonra kıza bir gün buraları ziyaret etmek istiyorum yaz. Kız da buraya gel ben gezdiririm diyecek. Sonrası kolay. Düğüne davet etmeyi unutma.![]()
Öyle olurmu yaHi baby de. Onlarda bebeğim böyle sevgili anlamı dışında da kullanılıyor bir şey olmaz.
Oda mantıklıTaktiğe ne gerek var hocam, selam ver geç. İlgisi var ise zaten sana döner, yoksa da zorlamanın bir anlamı yok.
InstagramdanBelaruslu kızla hangi ortamda karşı karşıya geldin harbi
Öyle bişey yapacamŞş maviş gözlü bak bakiyim sen buraya de biraz ilgi ver, oradan 2-3 mekan ıvır zıvır söyle fake olarak gezi planlarım arasında var de. O bahaneyle işte açılırsınız anlatır ortamları falan.
Örnek konular:
Belaruslu kızla hangi ortamda karşı karşıya geldin harbi
Şş maviş gözlü bak bakiyim sen buraya de biraz ilgi ver, oradan 2-3 mekan ıvır zıvır söyle fake olarak gezi planlarım arasında var de. O bahaneyle işte açılırsınız anlatır ortamları falan.
Hi baby de. Onlarda bebeğim böyle sevgili anlamı dışında da kullanılıyor bir şey olmaz.
Yazıyorum şimdiTaktiğe ne gerek var hocam, selam ver geç. İlgisi var ise zaten sana döner, yoksa da zorlamanın bir anlamı yok.