paranı almadan sakın kargo yapma sana şey der kargo fişinin fotoğrafını çek yolla paranı atarım felan der kanma bunlara atma sakın.Yabancı biriyle 7000tl ye 883dolara anlaştım FedEx yollucam diyor vereyimmi? Acil yardım lazım?
paranı almadan sakın kargo yapma sana şey der kargo fişinin fotoğrafını çek yolla paranı atarım felan der kanma bunlara atma sakın.Yabancı biriyle 7000tl ye 883dolara anlaştım FedEx yollucam diyor vereyimmi? Acil yardım lazım?
dolandırılma ihtimalin yüksek geldi bana birde okadar üstü kapalı yazmışsınki bir şey anlaşılmıyorYabancı biriyle 7000tl ye 883dolara anlaştım FedEx yollucam diyor vereyimmi? Acil yardım lazım?
Ben alma derim 2.el ürün alacaksan en iyisi gidip görüp almak.Yabancı biriyle 7000tl ye 883dolara anlaştım FedEx yollucam diyor vereyimmi? Acil yardım lazım?
satıyorBen alma derim 2.el ürün alacaksan en iyisi gidip görüp almak.
imzadaki laptopsa yapıştır gitsinKargo şirketi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Laptop yabancı biriyle anlaştım
Laptopu yabancı birine Amerika'dan vereyimmi? 883 dolar adam alırım dedi?
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmdolandırılma ihtimalin yüksek geldi bana birde okadar üstü kapalı yazmışsınki bir şey anlaşılmıyor
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmparanı almadan sakın kargo yapma sana şey der kargo fişinin fotoğrafını çek yolla paranı atarım felan der kanma bunlara atma sakın.
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmparanı almadan sakın kargo yapma sana şey der kargo fişinin fotoğrafını çek yolla paranı atarım felan der kanma bunlara atma sakın.
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmBak dikkat et böyle biri olmasın bide izle videoyu
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmaa pardon dolandırıcı değilse satın siz sistem toplaması önerisi istemiştiniz geçen dikkat edin ilk parayı alın sonra gönderin yüzde 50 den fazla ihtimal dolandırıcıdır çünkü neden amerika da daha ucuzken gelip tükiyeden alsın
Nasıl ya para geldiyse gönderin tabiParayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirm
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirm
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmaa pardon dolandırıcı değilse satın siz sistem toplaması önerisi istemiştiniz geçen dikkat edin ilk parayı alın sonra gönderin yüzde 50 den fazla ihtimal dolandırıcıdır çünkü neden amerika da daha ucuzken gelip tükiyeden alsın
Parayı göndermiş maile geldi pending gönderiliyor diyor resim atabilirmBence %90 dolandırıcı.![]()
Nasıl ya para geldiyse gönderin tabi
Bu arada ben adsız

Yani ne bilim küçük yiğenine alıyormuşamerikadan kimse bir çıkarı olmadığı sürece tr deki7k lık laptopa 830 dolar vermez gider paşalar gibi garantilisini sıfırını alır
bu işte bir sıkıntı var dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek
hikaye de hazır deseneYani ne bilim küçük yiğenine alıyormuş
Bekleyin atayım konuşmayıhikaye de hazır desene