Neler Yeni

Yağ oranım 1% ? Yanlış mi hesap yapıyorum

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Cm miş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaplamasında sıkıntı olabilir.Bende virüs çıkmadan önceki zamanda diyetisyene gitmiştim kuzenim diyetisyen.Bende senin gibiyim yaşını bilmiyorum ama 1.74'e 48 kiloyum yine o zamanlarda da öyleydim yağ oranım 7.5 çıkmıştı seninkide yaklaşık o civarlardadır.Sende ektomorfsun sanırım :)
Oha sen benden de zayıfsim ve yüzde 7 mi, ama bence kisiden kişiye değişir çünkü skinny fat diye bisey var zayif olsan bile gobek kısmı yağlı oluyor bazılarında

Ariseks

80+ Gold
Cm miş

Oha sen benden de zayıfsim ve yüzde 7 mi, ama bence kisiden kişiye değişir çünkü skinny fat diye bisey var zayif olsan bile gobek kısmı yağlı oluyor bazılarında

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Ektomorfum evet :(

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Cm miş

bilmiyorum ama ben sıkıntı çekmiyorum zayıflığımla.Aileden de senin gibi zayıf olan varsa ondan geçmiş olabilir.Benim babamda 65-70 arası ama zayıf gözüküyor birazda genetik olabilir seninkide.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
bilmiyorum ama ben sıkıntı çekmiyorum zayıflığımla.Aileden de senin gibi zayıf olan varsa ondan geçmiş olabilir.Benim babamda 65-70 arası ama zayıf gözüküyor birazda genetik olabilir seninkide.
Evet ailecek zayıfız fakat istesem alırım, alamamamın sebebi bi gün çok iyi besleniyorum diğer gün düzgün yemek olmayip az yiyince kalori, protein açığı oluyor bu yüzdende bi türlü alamıyorum

Evet ailecek zayıfız fakat istesem alırım, alamamamın sebebi bi gün çok iyi besleniyorum diğer gün düzgün yemek olmayip az yiyince kalori, protein açığı oluyor bu yüzdende bi türlü alamıyorum
Bi ara 1 hafta hesap yaparak beslenmiştim 10 günde 3.5 kilo almıştım

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn

Bi ara 1 hafta hesap yaparak beslenmiştim 10 günde 3.5 kilo almıştım
Yani az yemek yiyince olabilir ama ben yinede ne kadar yesemde anca 49-50 anca olurum.Ailecek olmanız biraz üzücü geldi bizde de aynı durum var sayılır.Hesap yaparak yemek aslında bir süreliğine mantıklı ama ektomorf olmak işte o aldırmıyor gibi :(

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Yani az yemek yiyince olabilir ama ben yinede ne kadar yesemde anca 49-50 anca olurum.Ailecek olmanız biraz üzücü geldi bizde de aynı durum var sayılır.Hesap yaparak yemek aslında bir süreliğine mantıklı ama ektomorf olmak işte o aldırmıyor gibi :(
Makro mikro hesabı yaparak ve düzenli sporla kas kütlesi ekleyebilirsin aslında, biraz araştırma ve azimle yapilabilinir 😔

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Boyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum
minecraft skeleton o.O2 ?

equinoxx

80+ Bronze
eğer obezsen veya yeni başlayansan yağların kas olur ama 1 senedir falan yapıyorsan önce yağ yakar sonra kas yaparsın
ister obez ol ister olma hiçbir şekilde yağlar kasa dönüşmez. her zaman yağ yakar yaktığın yağların yerine kas inşa edersin.

Ariseks

80+ Gold
ister obez ol ister olma hiçbir şekilde yağlar kasa dönüşmez. her zaman yağ yakar yaktığın yağların yerine kas inşa edersin.
Hayır eğer obezsen veya yeni başlayan yağ yakarken kas yaparsın ama değilsen 2sini aynı anda yapman çok zor ya yağ yakcaksın ya kas yapıcaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
donanım
boy kilo girilerek hesaplama yapılamaz bazı yöntemlerde hafif bir elektrik vererek iletkenliğe göre hesaplayanlar var gerçek olduğunu düşünmüyorum

equinoxx

80+ Bronze
Hayır eğer obezsen yap yakarken kas yaparsın ama değilsen 2sini aynı anda yapman çok zor ya yağ yakcaksın ya kas yapıcaksın
ya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom