Neler Yeni

Yağ yakıcı hap kilo verişime etki eder mi?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
10 ocakta 108.6kg ile spora başladım
Şuan 100.6kiloyum
Salonda 15 liraya yağ yakıcı hap 50 liraya l carnitinr satılıyor spor hocası kullan faydasını görürsün dedi ama tavsiyeyi işin ticaretini yapan adamdan almak mantıklı olmaz diye buraya yazmak istedim 25 günde 8kg vermişim bu 25 gün hergun 1 tane yağ yakıcı hap veya l carnitine kullansam etkisi genel kilo verimine ne kadar etkili olurdu
(Araştırdığım kadarıyla bu tür ilaçlar yağı vucüttan atmaya yardımcı olmuyormuş ekstra kilo verdirme amacı yokmuş galiba)

Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Onur Yücel
10 ocakta 108.6kg ile spora başladım
Şuan 100.6kiloyum
Salonda 15 liraya yağ yakıcı hap 50 liraya l carnitinr satılıyor spor hocası kullan faydasını görürsün dedi ama tavsiyeyi işin ticaretini yapan adamdan almak mantıklı olmaz diye buraya yazmak istedim 25 günde 8kg vermişim bu 25 gün hergun 1 tane yağ yakıcı hap veya l carnitine kullansam etkisi genel kilo verimine ne kadar etkili olurdu
(Araştırdığım kadarıyla bu tür ilaçlar yağı vucüttan atmaya yardımcı olmuyormuş ekstra kilo verdirme amacı yokmuş galiba)
Bir halta yaramıyor onlar kanka tamamen satış stratejisi. Etkisi yüz binde 1 falan. Asıl olay kalori açığı gerisi hikaye.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yüksel
Yapıştır yeşil çayını, kalori açığını, low carb diyetine geç para verme boş şeylere.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıştır yeşil çayını, kalori açığını, low carb diyetine geç para verme boş şeylere.
Yeşil çayın çok bi etkisi var mı hiç yeşil çay içmedim almadımda alsam mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,189
Üyeler
166,896
Son üye