Neler Yeni

Yağ yakımı ve antrenman planım hakkında düşünceleriniz nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Resul
Fat scret
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapicam hocam yapmam gerek gidiyorum gidiyorum kas var görüntü yok bosa yapmış gibi geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide hocam vücut değerleri nasıl resmini attigim
Baktığım kadarıyla yağ oranı ve su oranı fazla hocam CLA ve L-Karnitin öneririm ekstra tuzu ve bahartı olabildiğince azaltın vücut tuz ve baharttan dolayı çok su tutar. Vücut ölçüleriniz varsa o konu da da yardımcı olurum ekstra çalışman gereken bölgeler olarak.

En İyi Cevap
1
Omuz ve goğus çevresi 123cm
Kalf 39cm
Sağ biceps 38 sol 36
Bel 89
Boyun 35
Quadlar 50
Bilekler 30
Baktığım kadarıyla yağ oranı ve su oranı fazla hocam CLA ve L-Karnitin öneririm ekstra tuzu ve bahartı olabildiğince azaltın vücut tuz ve baharttan dolayı çok su tutar. Vücut ölçüleriniz varsa o konu da da yardımcı olurum ekstra çalışman gereken bölgeler olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Resul
Omuz ve goğus çevresi 123cm
Kalf 39cm
Sağ biceps 38 sol 36
Bel 89
Boyun 35
Quadlar 50
Bilekler 30
Ölçüler güzel hocam omuz çevreniz geniş sizin için "+" karın çalışın haftada 1-2, kolları da biraz daha ön plana çıkarabilirsiniz omuz çevreniz geniş olduğu için güzel durur, onun haricinde normal çalışın illa ki gelişirsiniz.

En İyi Cevap
1
Ölçüler güzel hocam omuz çevreniz geniş sizin için "+" karın çalışın haftada 1-2, kolları da biraz daha ön plana çıkarabilirsiniz omuz çevreniz geniş olduğu için güzel durur, onun haricinde normal çalışın illa ki gelişirsiniz.
Omuzuma hep diyorlar zaten geniş diye benimde ince olsa biraz güzel durur bence hocam

En İyi Cevap
1
Hocam bir de kardiyoyu bir gün yarım saat düşük tempo yürüyüş diğer gün 15,20 dakika civarı yüksek tempo yapmayı düşünüyorum her gün bu şekilde bir gün düşük bir gün yüksek şekilde

panda_1

80+
Yağ yakımı için beslenme ve makro dağılımını bu şekilde yapmayı düşünüyorum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu beslenmenin yanına uygulayacağım antrenman programım şu şekildeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçen aya ait vücut değerlerim
Alıntıyı görüntüle
Bu antrenmanı uzun süredir uyguluyorum ağırlıkları belirtilen tekrar sayılarının üzerine çıkamayacağım düzeyde seçiyorum ppl şeklinde program haftada 2 kere dönüyor 6 gün spora gidiyorum sizce etkili bir yağ yakım dönemi için nasıl bir düzen 1 yıldır spor yapıyorum kas kütlem var ama beslenmemde düzen olmadığı için görüntüm biraz yağlı duruyor ve artık disiplinli bir şekilde diyete başlamak istiyorum özellikle beslenme hakkında fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir
hocam "InBody" yazan kağıdı devlet hastanesinde mi yaptırdınız hangi bölüm ve ne dediniz ilk defa gördüğüm için soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom