Yağlı cilt için jel & sabun önerisi

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
her gün yıkamalık bi sabun veya jel bişi önerir misiniz?? cildim yağlı böyle sarı sarı gözüküyor dikkat çekiyo yani

öncelik hepsiburadada varsa iyi olur yoksa skntı yok

her gün yıkamalık bi sabun veya jel bişi önerir misiniz?? cildim yağlı böyle sarı sarı gözüküyor dikkat çekiyo yani

öncelik hepsiburadada varsa iyi olur yoksa skntı yok
Valla bende bu var aşırı iyi ben gratisten alıyorum
NIVEA Men Deep Dimension Yüz ve Sakal Temizleme Jeli 100ml, Aktif Karbon İçeriği ile Cildi Arındırır

Trendyol Geçenlerde bunu aldım 1 kere kullandım ciltteki yağı komple götürüyor kupkuru oluyor cildiniz. Bende daha çok tecrübe edemedim fakat düşünürseniz diye attım yine de.

etkisini ne kadar sürede gösteriyor hocam
Hocam bende 2. Kullanımda sakaldaki kepek fln daha oluşmamaya 3. Kullanımda da yüzümdeki yağ seviyesi de aşırı düştü ama havtada 1-2 gün yapmıyorum ama baya etkili güzel bir ürün hafif suyla da köpürtmeniz gerekiyor

Hocam bende 2. Kullanımda sakaldaki kepek fln daha oluşmamaya 3. Kullanımda da yüzümdeki yağ seviyesi de aşırı düştü ama havtada 1-2 gün yapmıyorum ama baya etkili güzel bir ürün hafif suyla da köpürtmeniz gerekiyor
tamamdır hocam teşekkürler

hocam benim burnumda bitmek bilmeyen bir siyah nokta var Cleansing oil aldım fakat geçmedi sizde var mıydı bunu alınca geçti mi yardımcı olursanız sevinirim.

hocam benim burnumda bitmek bilmeyen bir siyah nokta var Cleansing oil aldım fakat geçmedi sizde var mıydı bunu alınca geçti mi yardımcı olursanız sevinirim.
Bende siyah nokta yoktu hocam yağ ve sakalımda kepek vardı 4. Kullanımda yüzüm tertemiz oldu

Geri