Neler Yeni

Yaka Mikrofonu Önerisi

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bütçe
30
Herkese selamlar, yaklaşık 1 yıldır kullandığım ''Game Power Magnus V2'' kulaklığımın mikrofonu bozulmuş bulunmakta. Bundan ötürü yeni bir mikrofon almam gerekecek ancak laptopumun kullanım alanı birazcık dar olduğu için 30TL civarında işimi görebilecek bir yaka mikrofonu önerirseniz sevinirim.
İyi forumlar.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Garantiye yollayın yenisini almaktansa.

30₺'ye alınacak mikrofondan hayır gelmez ayrıca fazlasıyla kötü bir ses iletir. İstisna vardır bilemem.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye yollayın yenisini almaktansa.

30₺'ye alınacak mikrofondan hayır gelmez ayrıca fazlasıyla kötü bir ses iletir. İstisna vardır bilemem.
Hocam ailem büyük ihtimalle garanti belgesini attığı için garantinin alacağını pek zannetmiyorum ama yine de teşekkürler. (Ben evde yokken çok büyük bir temizlik yaptıkları için atmışlar olsa gerek.)

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Hocam ailem büyük ihtimalle garanti belgesini attığı için garantinin alacağını pek zannetmiyorum ama yine de teşekkürler. (Ben evde yokken çok büyük bir temizlik yaptıkları için atmışlar olsa gerek.)
Yine de bir arayın konuşun.

Dijital fatura ile belki kabul ederler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de detaylı bir arama yapın.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine de bir arayın konuşun.

Dijital fatura ile belki kabul ederler.
Peki hocam teşekkürler, internet üzerinden yapmıştım alışverişimi ve Trendyol hesabımda hala faturası mevcut alırlar diye tahmin ediyorum.

Top Bottom