Neler Yeni

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Dostlar selam miyop ve astigmatım var göz numaram 4 e 4 gözümü çizdirmek istiyorum dünyagöz, düzeygöz gibi yerleri biliyorum ama fiyatlarını bulamıyorum yakın zamanda çizdiren varmı yada fiyatı aramadan bulma şansım varmı

Forum Fedaisi

80+ Bronze
gozunu cizdirmen hic worth degil bu arada yaslaninca katarak olursan tedavi olamayip kalici korluge kadar ilerleyecek zaten gozunu cizdiren goz doktoru goremezsin piyasada

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Dostlar selam miyop ve astigmatım var göz numaram 4 e 4 gözümü çizdirmek istiyorum dünyagöz, düzeygöz gibi yerleri biliyorum ama fiyatlarını bulamıyorum yakın zamanda çizdiren varmı yada fiyatı aramadan bulma şansım varmı
bursaya giderim dersen doktor oneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi ara arastırıyordum ben de yurdacan demir var doktor bu işlerde uzman sanırım bursadaydı

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,716
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
gozunu cizdirmen hic worth degil bu arada yaslaninca katarak olursan tedavi olamayip kalici korluge kadar ilerleyecek zaten gozunu cizdiren goz doktoru goremezsin piyasada
aynen oyle. hicbir goz doktoru gozunu cizdirmiyor. hepsi gozluklu.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
Hocam 5 derece miyopum var ve sürekli artiyor gozluk ile bile bulanik gormeye başladim belki 7 8 olmuştur gözlükle extrim sporlarda sıkıntı yaşatıyor ne yapmami önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,770
Üyeler
161,910
Son üye
Eg3y06
Top Bottom