Önceki dönemlerde çıkan sınav sorularına baksan kafiArkadaşlar selam yarın yazılı ehliyet sınavına gireceğim çok çalışmadım, yakın zamanda giren var mı acaba sınav zor mu ?
çıkar çıkmaz orda bi makina var tcni yazıp bakıyorsunSonuç nasıl açıklanıyor peki sonradan mı?
Bende iki gün sonra giriyorum sizin sonuç ne oldu umarım kazanmissinizdirArkadaşlar selam yarın yazılı ehliyet sınavına gireceğim çok çalışmadım, yakın zamanda giren var mı acaba sınav zor mu ?
Hocam sınav sorularindan ornek verebilir misiniz birkaç taneSonuç nasıl açıklanıyor peki sonradan mı?
Sinava girmeden once hangi uygulamadan test çözdünüz testin faydasini gördünüz mu?Arkadaşlar selam yarın yazılı ehliyet sınavına gireceğim çok çalışmadım, yakın zamanda giren var mı acaba sınav zor mu ?
13.45 de sınavım girdikten sonra bilgi vereyim sana.Bende iki gün sonra giriyorum sizin sonuç ne oldu umarım kazanmissinizdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sınav sorularindan ornek verebilir misiniz birkaç tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinava girmeden once hangi uygulamadan test çözdünüz testin faydasini gördünüz mu?
Şimdiden başarılar umarım kazanırsınız13.45 de sınavım girdikten sonra bilgi vereyim sana.
Çok teşekkür ederim şimdi son tekrar yapiyorum yarin 10 da sinavim var umarım geçebilirim. Bu arada sen geçtin mi?Kanka girdim sınava sorular kolay gibi ama kafa karıştırıcı dikkatli okuman lazım çıkmış sorulardan çöz oradan çıkıyor çoğu. Başarılar sanada