25k lara 2.el 3080ni bırak 3090lı sistem bile toplanır şuanda heryer ekran kartı kaynıyor. geçen ay 10500 e 3090 tuf satın aldım. 1 yıl garantili TR cihaz denk geliyor hergün takip etmen lazım.25k bütçem var 3070ti yada 3080li sistem bekliyorum 2 aydır denk getiremedim yakın zaman çıkaracak olan var mı
10500 e nasıl aldın hacı 56k diyor ?25k lara 2.el 3080ni bırak 3090lı sistem bile toplanır şuanda heryer ekran kartı kaynıyor. geçen ay 10500 e 3090 tuf satın aldım. 1 yıl garantili TR cihaz denk geliyor hergün takip etmen lazım.
2.el piyasada çok var 56k kim diyor kafayımı yemişler 4090 o fiyat değil10500 e nasıl aldın hacı 56k diyor ?
Hocam mining yapılıp yapılmadığını anlayamıyoruz,nasıl güvenip aldın?25k lara 2.el 3080ni bırak 3090lı sistem bile toplanır şuanda heryer ekran kartı kaynıyor. geçen ay 10500 e 3090 tuf satın aldım. 1 yıl garantili TR cihaz denk geliyor hergün takip etmen lazım.
Mining çıkması alınabilir o fiyata. Alınır mı derseniz orası çok karışık. 5k ya verseler alırım niye almayayım derim.10500 e nasıl aldın hacı 56k diyor ?
Hocam 25k'ya dizilecek 3090 sistemin anakartı b550 olacak mı? Sadece ekran kartları ucuz şu anda.25k lara 2.el 3080ni bırak 3090lı sistem bile toplanır şuanda heryer ekran kartı kaynıyor. geçen ay 10500 e 3090 tuf satın aldım. 1 yıl garantili TR cihaz denk geliyor hergün takip etmen lazım.
Mining korkusu sarmış insanları, 1 yıllık kart 365 gün mining yapılsa ne yazar kartlar hiç bir zaman bir oyuncunun kullandığı gibi %100 yüke sokulmuyor Kazıma özel voltaj değerleri ile düşük tüketimde en düşük sıcaklıklarda max 50-60 derecelerde çalışıyor kart. Hemde öyle bilinçsizce kapalı kasalarda zorlanmıyor. Kazım yapanlar elektrik faturası az gelsin diye hemde kartlar yıpranmasın diye 40 takla atıyor. Şahsen ben 6 aylık 1 yıllık kazım yapılmış bütün ekran kartlarını uygun fiyata gözüm kapalı alıyorum ama garantisi bitmiş v.s kartlara yanaşmıyorum ne olursa olsun. Bunlara bakarak araştırma yaparsanız ara sıra uyguna ekran kartı düşüyor şuanda 15-16k dan aşağı 3090 tuf göremedim. Ama hergün takip ederseniz çıkıyor.Hocam mining yapılıp yapılmadığını anlayamıyoruz,nasıl güvenip aldın?
Mining korkusu sarmış insanları, 1 yıllık kart 365 gün mining yapılsa ne yazar kartlar hiç bir zaman bir oyuncunun kullandığı gibi %100 yüke sokulmuyor Kazıma özel voltaj değerleri ile düşük tüketimde en düşük sıcaklıklarda max 50-60 derecelerde çalışıyor kart. Hemde öyle bilinçsizce kapalı kasalarda zorlanmıyor. Kazım yapanlar elektrik faturası az gelsin diye hemde kartlar yıpranmasın diye 40 takla atıyor. Şahsen ben 6 aylık 1 yıllık kazım yapılmış bütün ekran kartlarını uygun fiyata gözüm kapalı alıyorum ama garantisi bitmiş v.s kartlara yanaşmıyorum ne olursa olsun. Bunlara bakarak araştırma yaparsanız ara sıra uyguna ekran kartı düşüyor şuanda 15-16k dan aşağı 3090 tuf göremedim. Ama hergün takip ederseniz çıkıyor.
Taksi çıkması otomobil alır mısınız? Gözü kapalı hem deMining korkusu sarmış insanları, 1 yıllık kart 365 gün mining yapılsa ne yazar kartlar hiç bir zaman bir oyuncunun kullandığı gibi %100 yüke sokulmuyor Kazıma özel voltaj değerleri ile düşük tüketimde en düşük sıcaklıklarda max 50-60 derecelerde çalışıyor kart. Hemde öyle bilinçsizce kapalı kasalarda zorlanmıyor. Kazım yapanlar elektrik faturası az gelsin diye hemde kartlar yıpranmasın diye 40 takla atıyor. Şahsen ben 6 aylık 1 yıllık kazım yapılmış bütün ekran kartlarını uygun fiyata gözüm kapalı alıyorum ama garantisi bitmiş v.s kartlara yanaşmıyorum ne olursa olsun. Bunlara bakarak araştırma yaparsanız ara sıra uyguna ekran kartı düşüyor şuanda 15-16k dan aşağı 3090 tuf göremedim. Ama hergün takip ederseniz çıkıyor.
1 hafta önce 10500e aldığım 3090nı b550 rog strixli hazır kasa ile 24000ne sattım. Haberim olsaydı sana verirdimHocam 25k'ya dizilecek 3090 sistemin anakartı b550 olacak mı? Sadece ekran kartları ucuz şu anda.
4 te 1 fiyatına her zaman alırım. Ama 1 yıl takside çalışmış olacakTaksi çıkması otomobil alır mısınız? Gözü kapalı hem de
Sistemin genel özellikleri ne idi hocam, şimdi kendi sistemimi baştan sona değiştireceğim ekran kartı 2. el düşünüyorum ona göre iyi mi yapacağım kötü mü anlayayım sistemden. Size zahmet.1 hafta önce 10500e aldığım 3090nı b550 rog strixli hazır kasa ile 24000ne sattım. Haberim olsaydı sana verirdim