Torku PSU falan çıkarırsa mı demek istedin? Yaparlarsa gayet kaliteli yapacaklarını düşünüyorum. Fakat zaten yapmazlararkadaşlar eğlencesine birşeyler yapıyım dedim sizce böyle bir şey beklenirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU rampage bu arada
adamların yapmadıgı sey kalmadı bence kalitesiz yaparlarTorku PSU falan çıkarırsa mı demek istedin? Yaparlarsa gayet kaliteli yapacaklarını düşünüyorum. Fakat zaten yapmazlar
Torku marka olarak gayet iyi, her ürünü güzel oluyor. Çikolata konusunda da Nutella'ya bin basar bence.adamların yapmadıgı sey kalmadı bence kalitesiz yaparlar
En sevdiğim marka <3Torku marka olarak gayet iyi, her ürünü güzel oluyor. Çikolata konusunda da Nutella'ya bin basar bence.
bi aralar gdo yok diyorları bazen de var diyorlar neyse bu arada torku cok akıskan bence nutella daha iyiTorku marka olarak gayet iyi, her ürünü güzel oluyor. Çikolata konusunda da Nutella'ya bin basar bence.
Değil bence Torku daha iyi hem de milli. ♥bi aralar gdo yok diyorları bazen de var diyorlar neyse bu arada torku cok akıskan bence nutella daha iyi
Torku güzel de uzun süre kalınca tadı hızlı bozuluyor demek gerçekten de koruyucu falan daha az ama kim yiyor ki dolapta aylarca kalıyorlar torku çöp oluyor.Değil bence Torku daha iyi hem de milli. ♥
Banana çıkolatalı çok kötüydü ya.Torku marka olarak gayet iyi, her ürünü güzel oluyor. Çikolata konusunda da Nutella'ya bin basar bence.
Yok bende hiç öyle olmadı, gayet seviyorum. Çokokremmiş, Nutellaymış, Bim'in çikolatasıymış, A-101'in çikolatasıymış falan hepsini denedim en sevidiğim açık ara Torku BANADA.Torku güzel de uzun süre kalınca tadı hızlı bozuluyor demek gerçekten de koruyucu falan daha az ama kim yiyor ki dolapta aylarca kalıyorlar torku çöp oluyor.
Nutella kapışan net sarelledir bunu söyleyeyim. Torkunun çakma oreosu da oreonun yanına yaklaşamaz.Yok bende hiç öyle olmadı, gayet seviyorum. Çokokremmiş, Nutellaymış, Bim'in çikolatasıymış, A-101'in çikolatasıymış falan hepsini denedim en sevidiğim açık ara Torku BANADA.