YAKLAŞIYOR YAKLAŞMAKTA OLAN !

Yeter artık sizin yüzünüzden yöneticiler ana konu seçecek yakında birsürü bu konudan açtınız aynı anda açılan rehberleri boş bıraktık konuları boş bıraktık bir tane konu açın yeter be

Hiç mi şaşmaz bu hikayeler. Donanım Arşivi hikaye atar atmaz gününde konusu açılıyor. Sağ alta baktım toplam konu 129K yaklaşmış 10K tanesini böyle konular oluşturuyordur.
Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostum 😊😀

Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostum 😊😀
Hadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.

Hadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.
Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelim 😉😂

Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelim 😉😂
Ben bekliyorum bi 4500tl gtx 1650 superli veya rx 580li sistem. Ancak daha önce bir konuya mesaj yazmıştı. '' 2 aydır markalardan indirim koparmaya çalışıyorum. Büyük indirimle kalite/fiyat/performans bir sistem geliyor'' diye. Ben bi 1660s beklerim kraldan.

Da 2 yi bilmiştik 5600xt tuf serisinden geleceğini
bakalım bunda 1660 super içerecekmi?
Da 2 kullanmasam alırdım büyük ihtimal
DOLAR KURUNUDA unutmayalım tabikide
selimhan sen misin la beraber bulmuştuk 5600xt yi :D

Removed.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler