Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostumHiç mi şaşmaz bu hikayeler. Donanım Arşivi hikaye atar atmaz gününde konusu açılıyor. Sağ alta baktım toplam konu 129K yaklaşmış 10K tanesini böyle konular oluşturuyordur.
Hadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostum
sen çok haklı bir çarsınBu instagram hikayesinden 10 milyör tane konu açıldımı ? Tamam hocam devam.
Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelimHadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.
Ben bekliyorum bi 4500tl gtx 1650 superli veya rx 580li sistem. Ancak daha önce bir konuya mesaj yazmıştı. '' 2 aydır markalardan indirim koparmaya çalışıyorum. Büyük indirimle kalite/fiyat/performans bir sistem geliyor'' diye. Ben bi 1660s beklerim kraldan.Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelim
evtSenin eski nick Selimhan mıydı?
Bi konu da ben açayım.Alıntıyı görüntüle
Donanım Arşivi (@donanimarsivi) • Instagram photos and videos
351K Followers, 1 Following, 778 Posts - See Instagram photos and videos from Donanım Arşivi (@donanimarsivi)instagram.com
Nasıl değiştirdiniz? Belirli bir reaksiyon mu geçmemiz lazım?
HayırNasıl değiştirdiniz? Belirli bir reaksiyon mu geçmemiz lazım?
selimhan sen misin la beraber bulmuştuk 5600xt yiDa 2 yi bilmiştik 5600xt tuf serisinden geleceğini
bakalım bunda 1660 super içerecekmi?
Da 2 kullanmasam alırdım büyük ihtimal
DOLAR KURUNUDA unutmayalım tabikide