Neler Yeni

YAKLAŞIYOR YAKLAŞMAKTA OLAN !

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeter artık sizin yüzünüzden yöneticiler ana konu seçecek yakında birsürü bu konudan açtınız aynı anda açılan rehberleri boş bıraktık konuları boş bıraktık bir tane konu açın yeter be

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Hiç mi şaşmaz bu hikayeler. Donanım Arşivi hikaye atar atmaz gününde konusu açılıyor. Sağ alta baktım toplam konu 129K yaklaşmış 10K tanesini böyle konular oluşturuyordur.
Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostum 😊😀

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum adamlar da böyle konu açanlara veya yazılanlara hak veriyor ya çünkü ilk defa sistemi olacak bu adamların onun heyecanı ile tabii ki bu tarz şeyler olabilir bende açtım çünkü heyecan mutluluk ilk defa güzel sistem olacak yani demem o ki gerçekten bize hak verebilirsin biraz abartı oluyor ama çok mutlu oluyor insan empati yap dostum 😊😀
Hadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Hadi 3-5 tane konuya da hak veririm ama bu konular 10'dan fazlaya dönüşüyor.
Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelim 😉😂

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum inan haklısın ama heyecan mutluluk stres acaba sistem de ne olacak fiyatı ne olacak adamlar bunlara dayanarak konu açıyor biraz onlarada yani bizede hak verelim 😉😂
Ben bekliyorum bi 4500tl gtx 1650 superli veya rx 580li sistem. Ancak daha önce bir konuya mesaj yazmıştı. '' 2 aydır markalardan indirim koparmaya çalışıyorum. Büyük indirimle kalite/fiyat/performans bir sistem geliyor'' diye. Ben bi 1660s beklerim kraldan.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası