Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
PSU ile ilgili bu sabah aradılar, fan’ı değiştirmişler, test ettik sorun yok dediler ama o sesin ve titreşimin bence fanla alakası yok, değişim istemiştim ama önce onarım dediler, psu yarın elimde olacak.
Bu markayı tekrar olsa tercih etmem, kalite konusunda sorun olduğu ortada.

Bu videodaki 100 stoklu RX6800 sistemi 17k ya almıştım. Tek sıkıntısı A520mk var sistemde. Haala A520 yi kullanıyorum, aynı sistem. B550 alcam haala bu sisteme. 2 tane daha fazladan ram takıcam elimde. Daha 6 yıl felan update yapmam sisteme.İlk sistemimin bu olması hoşuma gidiyor. B550 anakartı da bulabilsem : D Teşekkürler DA

Bu videodaki 100 stoklu RX6800 sistemi 17k ya almıştım. Tek sıkıntısı A520mk var sistemde. Haala A520 yi kullanıyorum, aynı sistem. B550 alcam haala bu sisteme. 2 tane daha fazladan ram takıcam elimde. Daha 6 yıl felan update yapmam sisteme.İlk sistemimin bu olması hoşuma gidiyor. B550 anakartı da bulabilsem : D Teşekkürler DA
F/p olarak zaten söylenecek bir şey yok, en az 7-8 tane farklı masaüstü sistemim oldu, ilk defa psu’su bu kadar kısa sürede arıza yapana denk geliyorum, çok şaşırdım fsp konusunda.
Rx6800 zaten beni 2-3 sene daha götürür.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri