Yaktın beni Abdullah Reis

Öncelikle bu post bir teşekkür postudur.
Abdullah reise hem çok kızıyorum hem de çok teşekkür ediyorum.
Sayesinde deli gibi fiyatı artan ddr5 ramlere inat hepsiburada'da olan gskill ramleri çok uygun fiyata aldım. Dayanamadım o fiyatı görünce. Kasım indirimlerinde sürekli sistem topladım ettim sadece ramlerde 6-7bin tl fiyat artışı vardı. Bu fırsat kaçmaz diyerek satın aldım. Normalde seneye yazın kasamı yükseltecektim ama fiyatlarda aşırı bir oynama olduğundan ve seneye 10-15bin tl fazladan vermemek için şimdiden yükseltmeyi tercih ettim. Ramlerin yanı sıra amazondan işlemci anakart psu ve kasa da aldım. Durduk yere Abdullah reisin gazına gelip 50binlik oldum. Bundan dolayı Abdullah reise çok kızgınım :D

İşin şakası tabi sayesinde fiyatlar uçmadan birşeyler alabilmiş olmak güzel. Eski kasam da DADG2 idi zaten. Onu da Abdullah reisin tavsiyesiyle almıştım. Baya bir hayrı dokundu yani .Tekrardan teşekkürler.
Sistem bileşenlerinde uyuşmayan veya sıkıntı olabilecek bir şey varmıdır tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz aceleyle aldığımdan aşırı detaylı bakamadım.
İşlemci soğutucum, m2 ssdm ve ekran kartım var halihazırda. Ondan onları sıfır almadım.
kasa ve PSU değişebilirdi
PSU bu daha mantıklı gibi

Kasa psu ne kadara geldi.İyi fiyat değilse değişilmeli bence.
kasa 2650 psu 3750. psuyu değiştirmem büyük ihtimal ama kasa bi muallakta şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu alternatifi çoktu aslında ama amazondan almak zorunda olduğumdan(birtek orası peşin fiyatıan 9 taksit yapıyodu) en makulu bu aldığım modeldi.

şuan aynı ürünlerin fiyatları fazlaysa ve istediğin parçalardan sistem kurabilmişsen bence çok büyük kardasın. Ben de aldığım parçaları çok daha ucuza alabilirdim belki farklı markanın modelleri olsa , 4-5k aşağı olurdu ama istediğim markanın istediğim özellikli parçaları olmasa çok hoşuma gitmezdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci eli ben de hep çok sevdim fp açısından ama işte tek seferde para vermek sıkıntı taksitle almak daha rahat :D
Artık taksit sayısı da azaltildi. Her yerden geliyorlar 😅

Artık taksit sayısı da azaltildi. Her yerden geliyorlar 😅
amazonda peşin fiyatına 9 yapıyorlar insanı almaya teşvik ediyor . 6 taksit olsa almazdım ama 9 olunca çok ödenebilir gibi geldi :D

Hacı o ramlerde expo açabilirsen bana haber eder misin? Ben exposunu açamamıştım geçen sene mavi ekran veriyordu.
Hocam sistemi kurdum herşeyi hallettim bios updateden sonra ramlerin exposunu açtım. normalde 4800mhz iken şuan sorunsuz 6000mhzde çalışıyor. bir problem ya da mavi ekran yaşamadım hiç

Hocam sistemi kurdum herşeyi hallettim bios updateden sonra ramlerin exposunu açtım. normalde 4800mhz iken şuan sorunsuz 6000mhzde çalışıyor. bir problem ya da mavi ekran yaşamadım hiç
Eyvallah hocam ben de dün arkadaşınkini ayarladım 6000mhz açıldı. Ama diğer siyah ekran alan arkadaşınkini tekrar denemedim. Başka bir sıkıntısı olabilir belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri