Neler Yeni

Yalova'da Üniversite Okumak

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Arkadaşlar ek tercihler açıldı biliyorsunuzdur. Yalova başta olmak üzere bir kaç tercihim yapma düşüncesindeyim. Ufak bir baktım ama çok bulamadım bir şeyler. Yalovada yaşayan öğrenci varsa aranızda veya bilgi sahibi olan kimse Yalova da öğrenciler yurtta mı kalmayı tercih ediyor yoksa ev mi tutuyorlar. Yurt sadece 1 tane var devlet yurdu o da Termal diye geçiyor ve gördüğüm kadarıyla şehire uzak yanlışsam düzeltin. Bana biraz bilgi verebilir misiniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Yeni açılan ve tıp dışındaki bölümleri bayağı düşük puanlı bir üniversite. Puanınız çok düşükse bence mezuna bırakın seneye tekrar denersiniz.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Arkadaşlar ek tercihler açıldı biliyorsunuzdur. Yalova başta olmak üzere bir kaç tercihim yapma düşüncesindeyim. Ufak bir baktım ama çok bulamadım bir şeyler. Yalovada yaşayan öğrenci varsa aranızda veya bilgi sahibi olan kimse Yalova da öğrenciler yurtta mı kalmayı tercih ediyor yoksa ev mi tutuyorlar. Yurt sadece 1 tane var devlet yurdu o da Termal diye geçiyor ve gördüğüm kadarıyla şehire uzak yanlışsam düzeltin. Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Termal Yalova'ya 15 dk. mesafede. şehir zaten küçük. Güzel yerdir Yalova. Kafan rahat olsun. kalacak yer bulduysan sorun yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehir güzel fakat üniversite kötü.
neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni açılan ve tıp dışındaki bölümleri bayağı düşük puanlı bir üniversite. Puanınız çok düşükse bence mezuna bırakın seneye tekrar denersiniz.
2 yıllık gideceğim. Bilgisayar Programcılığı bölüm. DGS ile Mühendislik planlıyorum. Mezuna kalmıştım zaten çalışmadım o yüzden düşük geldi. Bir daha bırakmak istemiyorum Aile evinde daha fazla baskıyı kaldırabileceğimi düşünmüyorum.

Knispel

80+ Bronze
neden?

2 yıllık gideceğim. Bilgisayar Programcılığı bölüm. DGS ile Mühendislik planlıyorum. Mezuna kalmıştım zaten çalışmadım o yüzden düşük geldi. Bir daha bırakmak istemiyorum Aile evinde daha fazla baskıyı kaldırabileceğimi düşünmüyorum.
Türkiye sıralaması oldukça düşük ve okul içindeki eğitim yeterli değil. Zamanında benimde listemdeydi fakat araştırmam sonucunda listemden çıkarttım.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
2 yıllık gideceğim. Bilgisayar Programcılığı bölüm. DGS ile Mühendislik planlıyorum.
O zaman safi diploma için gidilir çok güzel yerdir Yalova. Kiralar da fena değil. Yalnız eğitimden bişi beklemeyin kendinizi siz geliştireceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman safi diploma için gidilir çok güzel yerdir Yalova. Kiralar da fena değil. Yalnız eğitimden bişi beklemeyin kendinizi siz geliştireceksiniz.
Bu bölümde zaten kendi çalışan kazanıyor kendşni geliştirmeden yazılımda çok şleri gitmek mümkğn değil lise de Bilişim okuudm ordan bilorm

Türkiye sıralaması oldukça düşük ve okul içindeki eğitim yeterli değil. Zamanında benimde listemdeydi fakat araştırmam sonucunda listemden çıkarttım.
puanı bu sene baya artış göstermiş yoks bende listemde değildi. okul içindeki eğitimi bilmiyordum teşekkür edeirm

önerebileceğin bir üniversite var mı peki

Knispel

80+ Bronze
puanı bu sene baya artış göstermiş yoks bende listemde değildi. okul içindeki eğitimi bilmiyordum teşekkür edeirm
En kötü bölümün bile puanı 50-60 arasında artış göstermiş. Yani genel bir artış.
önerebileceğin bir üniversite var mı peki
Puanın kaç? Veya belirlediğin üniversiteler varsa ona göre yorum yapayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
En kötü bölümün bile puanı 50-60 arasında artış göstermiş. Yani genel bir artış.

atayım hemen

Bunlar 300 puam üstü bilgisayar programcılığı olan üniversiteler benim puanım 340 olduğundan 340 puana kadar olanları baz aldım.

sonunda k olanlar kaç kontenjan oldukları

Ekler

• Screenshot_2022-09-09-23-13-03-838_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.png
    Screenshot_2022-09-09-23-13-03-838_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.png
    137.1 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Knispel

80+ Bronze
atayım hemen

Bunlar 300 puam üstü bilgisayar programcılığı olan üniversiteler benim puanım 340 olduğundan 340 puana kadar olanları baz aldım.

sonunda k olanlar kaç kontenjan oldukları
Hocam ben yerinizde olsam Ankara Üniversitesini seçerdim.

Giden tanıdıklarım olmuştu hepsi memnundu fakat elmadağ biraz sapa bir yerde yani merkezi bir yerde değil aklınızda bulunsun. Onun haricinde bence güzel. Ege üniversitesiyle akdeniz üniversitesinide yazabilirsiniz onlarda gayet iyi.
Meslek yüksek okullarını baz alarak konuşuyorum bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52

Giden tanıdıklarım olmuştu hepsi memnundu fakat elmadağ biraz sapa bir yerde yani merkezi bir yerde değil aklınızda bulunsun. Onun haricinde bence güzel. Ege üniversitesiyle akdeniz üniversitesinide yazabilirsiniz onlarda gayet iyi.
Meslek yüksek okullarını baz alarak konuşuyorum bu arada.
ya şöyle bir durum var ben ankarayı istemiyorum Sivas'tayım zaten kara görmek içimi boğuyor bi de denizi çok seviyorum ondan Ankarayı yazmak istemiyorum. Bir de ilçe Yüksekokullarınada sıcak değilim çok. Merkezden uzakta olmak bilmiyorum hoşuma gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,184
Son üye
RTX2060SuperEdition