1.90 boy var o yüzden bu tarzlara baktım da daha ilk deneyimim olacak 600 cc çok mu gelir diye düşüyorumBu tip motorların sele yükseliği fazladır boyunuzun da uzun olması lazım rahat sürebilmek için.
600 çok gelir ilk deneyiminse.En fazla 250 liklerden den başla derim.Ki çoğu kişi ilk başta 125 liklerle başlayın diyor ama 125 te çok güçsüz be1.90 boy var o yüzden bu tarzlara baktım da daha ilk deneyimim olacak 600 cc çok mu gelir diye düşüyorum
Bileğine hakim olduktan sonra her motoru sürebilirsin. Boy güzel rahatça sürersin. Yalnız ilk motorsa yüksek cc altından kaçabilir ne olduğunu bile anlayamazsın.1.90 boy var o yüzden bu tarzlara baktım da daha ilk deneyimim olacak 600 cc çok mu gelir diye düşüyorum
Evet ilk defa motor kullanacaksan çok gelir. Almadan önce çevrenizde scooter tarzı motor varsa veya otomatik vitesli motor. Onları alıp kullanın alışmış olursunuz.1.90 boy var o yüzden bu tarzlara baktım da daha ilk deneyimim olacak 600 cc çok mu gelir diye düşüyorum
3 sene elektrikli sürdüm daha önceden de birkaç defa vitesli motor sürdüm hatta cross sürmüştüm çok hoşuma gittiEvet ilk defa motor kullanacaksan çok gelir. Almadan önce çevrenizde scooter tarzı motor varsa veya otomatik vitesli motor. Onları alıp kullanın alışmış olursunuz.
ben 10'a anlaştımhocam motora baktım çok yakışıklı fiyatları nasıl ?
güzelmiş fiyatı da tipine göre3 sene elektrikli sürdüm daha önceden de birkaç defa vitesli motor sürdüm hatta cross sürmüştüm çok hoşuma gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 10'a anlaştım
Sağ olasın. PC almayı düşünüyordum baktım fiyatlar iyice uçtu ve içimdi hiç oynama isteğim kalmadı bir de internet altyapı kötü sadece adsl var. Daha GTA5 yükleyemedim günde 2-3 GB indirebiliyorum. O yüzden motor daha mantıklı geldigüzelmiş fiyatı da tipine göre
hayırlı olsun aga
en güzelini yapmısşınSağ olasın. PC almayı düşünüyordum baktım fiyatlar iyice uçtu ve içimdi hiç oynama isteğim kalmadı bir de internet altyapı kötü sadece adsl var. Daha GTA5 yükleyemedim günde 2-3 GB indirebiliyorum. O yüzden motor daha mantıklı geldi
hayırlısı vallaBende de garaj yok. İnşallah çalmazlar