Neler Yeni

yamuk pinli ana kart sattı adam bana

Dambıldor

80+ Silver
Parayı almanız çok mümkün değil gibi. Aldığınız kişi sizin bozduğunuzu söyleyebilir.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Parayı almanız çok mümkün değil gibi. Aldığınız kişi sizin bozduğunuzu söyleyebilir.
bilgisayarcı ilk açtığında yamuk olduğunu anlamıştı yine de denedi ama onun herhangi bir kanıtı yok o bölgenin sağlam olduğuna dair o bölge kapalı şöyle

Ekler

• Screenshot_2021-04-26-20-17-54-436_com.whatsapp.w4b.jpg
    Screenshot_2021-04-26-20-17-54-436_com.whatsapp.w4b.jpg
    710.2 KB · Hit: 43

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Senin bozmadığın ne malum ? diyebilir. Paranı geri alman imkansıza yakın. Çevrendeki bir bilgisayarcıya götür pin i düzeltsinler. İnce ayarla halledilir. Benim işlemcide de 0 olmasına rağmen aynı sorunu yaşamıştım.
işlemci hasar görmüş müdür sorun yaşar mı pinler düzeldikten sonra her şey düzelir mi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
hiçbir sorun olmadığını söyledi paketi açmadığını söyledi açılmadı ise açmamasını söyledim kendim açmak istedim aldıktan sonra pinlerin yamuk olduğunu gördüm ve çalışmıyor adam ki adamda değil çocuk sağlam verdiğini söylüyor ve açıp birleştirmiş bana açmadım demişti şimdi de iade almıyor pinlerin yamuk olduğunu bilgisayarcı söylemişti ona rağmen denedik çalışmadı şikayet mi etmeliyim ne yapmalıyım ? elinde çalıştırdığına dair hiçbir kanıt yok
çocuk ise mahkeme ile alırım de hem bana parayı verirsin hem para cezası filan yersin de bir gözünü korkut bece
Mesaj otomatik birleştirildi:

çocuk ise mahkeme ile alırım de hem bana parayı verirsin hem para cezası filan yersin de bir gözünü korkut bece
bence"

Atyxah

80+ Silver
Kankam bence korkut belge felan hazırla resmi olmasına gerek yok sonra dönmezse şikayet et resmi belge hazırla yani kısaca korkut çocuk diyosun eğer iade almazsa tüketici hakem heyetindende bişey çıkmazsa işlemciyi oraya yapıştırıyorlar yani yapışmıyorda araya tel felan koyuyolar sabit dueuyo çıkartırsan çalışmaz felan öyle halledersin anca başka bir imkanı yok maalesef

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence"
Kankam bence korkut belge felan hazırla resmi olmasına gerek yok sonra dönmezse şikayet et resmi belge hazırla yani kısaca korkut çocuk diyosun eğer iade almazsa tüketici hakem heyetindende bişey çıkmazsa işlemciyi oraya yapıştırıyorlar yani yapışmıyorda araya tel felan koyuyolar sabit dueuyo çıkartırsan çalışmaz felan öyle halledersin anca başka bir imkanı yok maalesef
16 yaşında falan kendi kafasında haklı olduğunu sanıyor korkacak gibi durmuyor

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Tüketici haklarına şikayet edip dava açabilirsiniz.
Tabii seni uğraştırırım diyerek Önce gözünü korkutmanız daha makbule geçer.
Yine adam olmuyorsa Şikayet edin gitsin.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Tüketici haklarına şikayet edip dava açabilirsiniz.
Tabii seni uğraştırırım diyerek Önce gözünü korkutmanız daha makbule geçer.
Yine adam olmuyorsa Şikayet edin gitsin.
şikayetin sonunda haklı çıkamayacağımdan korkuyorum yoksa yarın gidip edicem o kadar süre uğraşıp birde haksız olursam sıkıntı orada

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
paramı geri alabilir miyim ?
ilgili kurumlarla konuştum eğer paramı vermez iseniz avukat ile yarın mahkemeye başvurucam de eğer çocuk ise korkar engellersede uğraşmanız gerekicek biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
Uygunsuz dil
elinde başka sattığı parçalar varsa başka bir ilanını bul sende farklı biriymiş gibi git almaya buluş sonra yamult Allah ne verdiyse ışıklarını kapat .
ş r f s z elinden çıkartmak için yapmış . bozmuş anakartı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bence Tüketici Hakları Mahkemesine verdiğine dair bir belge hazırla, korkut. Geri alır.
Angara Mesi doğru söylüyor.
Şaka bir yana geçmiş olsun. İkinci elin riski oldukça yoğun. Dolandırılma, bozuk ya da hatalı ürün satma gibi problemler oluşabiliyor. 100 200 lira için ikinci ele yönelmeyin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
bilgisayarcı ilk açtığında yamuk olduğunu anlamıştı yine de denedi ama onun herhangi bir kanıtı yok o bölgenin sağlam olduğuna dair o bölge kapalı şöyle
bilgisayarcı o haldeki pinlerin üstüne işlemci takıp denediyse çok büyük hata

Top Bottom