bilgisayarcı ilk açtığında yamuk olduğunu anlamıştı yine de denedi ama onun herhangi bir kanıtı yok o bölgenin sağlam olduğuna dair o bölge kapalı şöyleParayı almanız çok mümkün değil gibi. Aldığınız kişi sizin bozduğunuzu söyleyebilir.
işlemci hasar görmüş müdür sorun yaşar mı pinler düzeldikten sonra her şey düzelir miSenin bozmadığın ne malum ? diyebilir. Paranı geri alman imkansıza yakın. Çevrendeki bir bilgisayarcıya götür pin i düzeltsinler. İnce ayarla halledilir. Benim işlemcide de 0 olmasına rağmen aynı sorunu yaşamıştım.
çocuk ise mahkeme ile alırım de hem bana parayı verirsin hem para cezası filan yersin de bir gözünü korkut becehiçbir sorun olmadığını söyledi paketi açmadığını söyledi açılmadı ise açmamasını söyledim kendim açmak istedim aldıktan sonra pinlerin yamuk olduğunu gördüm ve çalışmıyor adam ki adamda değil çocuk sağlam verdiğini söylüyor ve açıp birleştirmiş bana açmadım demişti şimdi de iade almıyor pinlerin yamuk olduğunu bilgisayarcı söylemişti ona rağmen denedik çalışmadı şikayet mi etmeliyim ne yapmalıyım ? elinde çalıştırdığına dair hiçbir kanıt yok
bence"çocuk ise mahkeme ile alırım de hem bana parayı verirsin hem para cezası filan yersin de bir gözünü korkut bece
çocuk ise mahkeme ile alırım de hem bana parayı verirsin hem para cezası filan yersin de bir gözünü korkut bece
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence"
16 yaşında falan kendi kafasında haklı olduğunu sanıyor korkacak gibi durmuyorKankam bence korkut belge felan hazırla resmi olmasına gerek yok sonra dönmezse şikayet et resmi belge hazırla yani kısaca korkut çocuk diyosun eğer iade almazsa tüketici hakem heyetindende bişey çıkmazsa işlemciyi oraya yapıştırıyorlar yani yapışmıyorda araya tel felan koyuyolar sabit dueuyo çıkartırsan çalışmaz felan öyle halledersin anca başka bir imkanı yok maalesef
şikayetin sonunda haklı çıkamayacağımdan korkuyorum yoksa yarın gidip edicem o kadar süre uğraşıp birde haksız olursam sıkıntı oradaTüketici haklarına şikayet edip dava açabilirsiniz.
Tabii seni uğraştırırım diyerek Önce gözünü korkutmanız daha makbule geçer.
Yine adam olmuyorsa Şikayet edin gitsin.
ilgili kurumlarla konuştum eğer paramı vermez iseniz avukat ile yarın mahkemeye başvurucam de eğer çocuk ise korkar engellersede uğraşmanız gerekicek birazparamı geri alabilir miyim ?
Angara Mesi doğru söylüyor.Bence Tüketici Hakları Mahkemesine verdiğine dair bir belge hazırla, korkut. Geri alır.
bilgisayarcı o haldeki pinlerin üstüne işlemci takıp denediyse çok büyük hatabilgisayarcı ilk açtığında yamuk olduğunu anlamıştı yine de denedi ama onun herhangi bir kanıtı yok o bölgenin sağlam olduğuna dair o bölge kapalı şöyle