Neler Yeni

Yan binadan kendi binama altyapi cektirebilir miyim

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaslar binam yeni bir bina ve ben de yeni tasindim daha tasinanlar da oluyor yan binamizda 80mbps altyapi var ancak benim binamda yok. binama o binadan altyapi cektirebilir miyim

xenaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
xenaa
kafana göre istedgin yerden altyapı cektiremezsin, yeni taşındıgın apartman türktelekoma başvurcucak vs. vs taşınmadan önce evi satın aldıgınız inşaat şirketi yapmıştır belki arayip bilgi almanız daha yararlı olur

Berke Fitness

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kafana göre istedgin yerden altyapı cektiremezsin, yeni taşındıgın apartman türktelekoma başvurcucak vs. vs taşınmadan önce evi satın aldıgınız inşaat şirketi yapmıştır belki arayip bilgi almanız daha yararlı olur
her yerden baktim altyapi yok. 2 yildir altyapi gelcek diyorlarmis. müteahhit belki altyapi gelir diye eve fiber kablolar dosetmis ama

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
her yerden baktim altyapi yok. 2 yildir altyapi gelcek diyorlarmis. müteahhit belki altyapi gelir diye eve fiber kablolar dosetmis ama
herkes gidip telekoma dilekçe verecek alt yapı isteğinize dair. biz yeni eve taşınırken o şekilde yaptık. hatta gide gele gide gele müdürü darlaya darlaya 2-3 haftada proje çizildi, onaylandı, altyapı döşendi.

xenaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
xenaa
başvurunuzu yapın olumsuz yanıt alırsanız cimer,acıkkapı gibi yerlere başvurun bu sizin yasal hakkınız tt altyapı saglamak zorunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,081
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom