Neler Yeni

Yangın üzerinden siyaset

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
O kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
O kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.
Akp limisin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Bence bunun siyasetinin yapılmasının sırası tam da şuan çünkü birkaç rezillik üstüne insanlar zaten sinirliyken daha da körüklemeye çalışıyorlar trdeki tüm partiler sadece birbirini kötülüyor zaten

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bunun siyasetinin yapılmasının sırası tam da şuan çünkü birkaç rezillik üstüne insanlar zaten sinirliyken daha da körüklemeye çalışıyorlar trdeki tüm partiler sadece birbirini kötülüyor zaten
Farz et ki çocuğuna araba çarptı ve evladın ölüm kalım savaşı veriyor. Sen önce oğlunun sağlığı için mi uğraşırsın yoksa oğluna bunu yapanı mı bulmaya çalışırsın?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Farz et ki çocuğuna araba çarptı ve evladın ölüm kalım savaşı veriyor. Sen önce oğlunun sağlığı için mi uğraşırsın yoksa oğluna bunu yapanı mı bulmaya çalışırsın?
Ülkenin Cumhurbaşkanı afetzedelerin üstüne çay atsın garajda uçaklar duruyorken yıllık masrafı 4 milyon sadece gidilip 200 milyon'a 3 tane uçak kiralansın millet yanarken insanlar #helpTurkey yazdığı için vatan haini fedöcü fln olsun sonra forumda bir arkadaş siyaset zamanı değil diye konu açsın oh ne ala memleket.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkenin Cumhurbaşkanı afetzedelerin üstüne çay atsın garajda uçaklar duruyorken yıllık masrafı 4 milyon sadece gidilip 200 milyon'a 3 tane uçak kiralansın millet yanarken insanlar #helpTurkey yazdığı için vatan haini fedöcü fln olsun sonra forumda bir arkadaş siyaset zamanı değil diye konu açsın oh ne ala memleket.
Fikirlerime katılma zorunluluğun yok neticede?

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Siyaset yapmamalıyım...
O sırada vatandaşın kafasına çay atan RTE: Emin misin?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Kfjfkfkf ülkenin yanma sebepi iktidar.(yeterli uçağımız olsa dah az can ve mal kaybı yaşardık)

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Uygunsuz dil
Ormanlar yanıyor.Hem de bu yangınlar neredeyse 1 haftadır devam ediyor.Her gün yeni bir yangın haberi geliyor.Mesela bugün Artvin'de ve Muş'ta çıktı.Bunun üzerine siyasilerin yanlıştır doğrudur bilmem bir takım hareketleri oldu.Bu durumda öncelikli amaç yangınları söndürüp ormanları korumak mı? Yoksa ormanları boş verelim hep birlikte siyasilerin hatalarına karşı tepkimize dile getirelim ormanlar yansın kül olsun...
Burada belirli bir parti ve ideolojinin lehine veya aleyhine bir şey söylemiyorum.
Ortak değerlerimizden olan Ormanlarımızdaki yangınların bir an önce sönüp ardından bununla ilişkisi olan varsa cezalandırılmasını dile getiriyorum.
İnsanları şuan kutuplaştırmak ve birbirine düşürmek için bazı kişiler yalan yanlış haberler yayıyor.
Şu an cidden belki ülke tarihinin en büyük doğa felaketi ile karşı karşıyayız.
Bilmem kaç hektar alan yandı.Coğu ormanda ekosistem namına bir şey kalmadı.
Lütfen artık şu l*net olası siyasetinizi yapacaksanız de* ol*n gidin başka yerde yapın.
Ormanları siyasetinize alet etmeyin!
(Ban yersem kabulümdür.)

Son düzenleme:

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bu yangınların bu kadar büyümesinin sebebi onlarken neden yapmayalım? Makam aracı almak yerine o paranın yarısıyla uçakların bakımını yapsalardı yangınlar şimdiye kadar çoktan bitmiş olacaktı. https://forum.donanimarsivi.com/kon...368-bin-liraya-28-makam-araci-alinmis.425542/

Top Bottom