Neler Yeni

YANLIŞ BİLGİ İLE ALINAN ANAKART

Kadir_1987

80+ Silver
ekran bozulursa ayrı kırılırsa ayrı ama garantiye verirken cihaz düştü ekran bozuldu dediğinizi zannetmiyorum :D
Zaten cihazı kontrol ediyorlar.
Eğer cihaz da ezik veya çiziğe rastlanırsa kullanıcı hatası ve red veriliyor biliyorsun.
Muhtemelen güzel düşürmüş ve çizik ve darbe belirtisi olmamış :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten cihazı kontrol ediyorlar.
Eğer cihaz da ezik veya çiziğe rastlanırsa kullanıcı hatası ve red veriliyor biliyorsun.
Muhtemelen güzel düşürmüş ve çizik ve darbe belirtisi olmamış :)
Düşme kaynaklı olmayan kullanımla olan çizik falan bolca vardı da Apple servisi çok takmıyor onlara. Samsung falan olsa büyük ihtimal değişim yapmazdı.

Berat.21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Tanrıverdi
Merhaba ben 4 gün önce i3 10100F İşlemci satın aldım ram XPG D30 8x2 3200 mhz de ram aldım lakin MSI b460m A-PRO anakart aldım ve 2666mhz kullanabiliyorum forumda MSI B560 uyumlu mu diye sormuştum hayır demişlerdi pekte bakamadım aceleye geldi indirim ile aldığımdan şimdi asıl olay şu ben bunun tamamen takımını yaptım Anakartımı da Amazondan MSI kullanıcısından aldım şimdi tamamen geri söküp iade etsem anakartı acaba para iadesi yaparlar mı sizce. Çünkü b460 yerine 100TL fazla verip b560 alabiliyorum. Sizce iade etmelimiyim arada çünkü çok fark var yanlış bir kullanıcının önerisi ile satın aldım iade edebiliyorum temmuzun 20 sine kadar. Sizce takıldığını farkedip iade reddedilir mi?
Denemekte fayda var derim hocam.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
dostum, Amazon hiç bir şekilde mağdur etmez seni. Siparişlerim bölümüne girip oradan iptal işlemlerini gerçekleştir. Yanlış ürün satın alma/diğer seçenekleri ile, sana yardımcı olacaklardır.
Peki ben yanında verdikleri sata kablolarının poşetini yırtarak açmıştı ondan dolayı sıkıntı yaratır mı sence bro

The Batman

80+ Silver
Detayli incelemeden almamak lazım sadece işlemciyi 3 gün araştırmıştım Hepsiburada gibi yerlerde özellik kısmına detayli bakmak
Lazım bu benim aldığım bir sorun olursa özel mesaj hertürlü yardımcı olurum iade etmekte fayda var

Ekler

• Screenshot_2022-06-26-00-51-49-163_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-06-26-00-51-49-163_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    336.2 KB · Hit: 19

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Dr Luciano
Peki ben yanında verdikleri sata kablolarının poşetini yırtarak açmıştı ondan dolayı sıkıntı yaratır mı sence bro
hiç bir şey olmaz. sen sadece durumu belirt . iade talebi oluştur. sorun olacağını zannetmiyorum. iade kodunu aldıktan sonra kargoya ver. iade onaylanırsa paranı alır , istediğin anakartı alırsın. yok kabul edilmezse hiç olmazsa denemiş olursun. ( Ben şahsen iadeyi kabul etmeyeceklerine ihtimal vermiyorum) Satıcı/gönderici Amazon.com.tr ise

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
hiç bir şey olmaz. sen sadece durumu belirt . iade talebi oluştur. sorun olacağını zannetmiyorum. iade kodunu aldıktan sonra kargoya ver. iade onaylanırsa paranı alır , istediğin anakartı alırsın. yok kabul edilmezse hiç olmazsa denemiş olursun. ( Ben şahsen iadeyi kabul etmeyeceklerine ihtimal vermiyorum) Satıcı/gönderici Amazon.com.tr ise
Aynen Amazon olması benim de içimi rahatlatıyor ayriyetten satıcı da MSI olunca biraz daha ümitliyim bakalım pazartesi göndereceğim. Tekrardan sonuç için bilgilendiririm forumu teşekkürler yanıtlarınız için..

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Kırılan ekranı marka değiştirmez buna hiç bir şekilde inanmam, tabi bana belgeleri sunarsanız ayrı.
Akasyadan almıştım efendim şu anda da bursa dayım belgeler fatura falan İstanbul da kendisi 6 plus s20fe i ise internetten almıştım bozulunca ilk 3 ayda olduğum için ithalatçı firma tarafından ekran takıldı ve orijinal

Top Bottom