Neler Yeni

Yardım Yanlış bios yükledim PC kilitlendi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper gülhan
Selamlar beyler, monster abra a5 v11.1 laptopum var bios ve ec sürümleri baya eskiydi güncel versiyonlarını monsterdan istedim attılar ecyi rahatca kurdum fakat biosu bir türlü kuramadım hem windows hem efi hem dos ekranlarında denedim her seferinde hata aldım ve güncellenmedi. Sonradan dank etti içinde 3 adet bios dosyası vardı bat dosyası icinde benim istediğim değil eski farklı sürümün kodu yazıyormus onu düzeltip windows üzerinden calıstırdım pc kapandı siyah ekranda kaldı bende açma tusuna basılı tutarak kapattım ve bir daha açılmadı güç tuşuna basınca ışık 1 saniye yanıyor sonra ara ara yanıp sönüyor ve duruyor ekran ve fanlar yok. Bios pilini çıkartıp taktım fn+d kombinasyonunu denedim fakat bir gelişme olmadı , yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Selamlar beyler, monster abra a5 v11.1 laptopum var bios ve ec sürümleri baya eskiydi güncel versiyonlarını monsterdan istedim attılar ecyi rahatca kurdum fakat biosu bir türlü kuramadım hem windows hem efi hem dos ekranlarında denedim her seferinde hata aldım ve güncellenmedi. Sonradan dank etti içinde 3 adet bios dosyası vardı bat dosyası icinde benim istediğim değil eski farklı sürümün kodu yazıyormus onu düzeltip windows üzerinden calıstırdım PC kapandı siyah ekranda kaldı bende açma tusuna basılı tutarak kapattım ve bir daha açılmadı güç tuşuna basınca ışık 1 saniye yanıyor sonra ara ara yanıp sönüyor ve duruyor ekran ve fanlar yok. Bios pilini çıkartıp taktım fn+d kombinasyonunu denedim fakat bir gelişme olmadı , yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?
Servise göndermelisiniz.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Dual bios özelliği yok ise servise göndermen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper gülhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jumper aradım ama bulamadım, anakartında jumper var mıdır acaba bilgisi olan var mı? Teknik servis en son çare ama fiyat veya işlem zorluğu nedir ki acep

Top Bottom