Neler Yeni

Çözüldü✓ Yanlış duymadınız! 100.000TL PC önerisi

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Kendim için tabi ki değil fakat bir arkadaşım için. (Arkadaşın babası fabrikatör, sorgulamayın fazla bu mesajları görecek. Uğraşmak istemiyorum sen halleder misin, mantıklı bir şey atsan da alsak dedi)
Ekran kartını ve işlemcisi mümkünse en iyileri olsun. 12900k, 3090ti olabilir.
Her şey dahil olacak monitör ekipman vs.
Neler önerirsiniz?
Pc kullanım amacı oyun oynamak. Biliyoruz 20klık pcdede rahatça yapılırda. Para aferdersiniz ... (Arkadaş görmeden silecem buraları
Parası varsa alsın da saçma gibi 3080 bile yeterli ama kendi bilir 3090 alsin direkt

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Gözüne hoş gelen parçayı seçsin bize atsın. iyi mi değil mi biz söyleyelim. Bu kadar yüksek bütçede en iyi böyle toplanır.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışlıkla link attım.

Bence en iyi sistemlerden kafasına göre toplasın 100k'yı bir PC ye verecek insan bunu takacağını sanmıyorum önüne geleni alsın en iyi ne varsa anlamasınada gerek yok ki buna yardım alması bence saçmalık arkadaşına söyle en iyi ne varsa koysun pc ye.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Ben olsam yeni RYZEN 7000 serisi çıkınca toplardım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yanlışlıkla link attım.

Bence en iyi sistemlerden kafasına göre toplasın 100k'yı bir PC ye verecek insan bunu takacağını sanmıyorum önüne geleni alsın en iyi ne varsa anlamasınada gerek yok ki buna yardım alması bence saçmalık arkadaşına söyle en iyi ne varsa koysun pc ye.
Adam zengin diye kazıklanmak zorunda mı? En iyi ne varsa koymaya kalkıp kronik sorunlu bir parça koyarsa ne olacak mesela?

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Kafama göre almak istemiyom diyo işte uyumsuzdur, ısınıyodur, kronik sorunu vardır falan riske alamam iade falan uğraşmak istemiyorum, diyor.
Teşekkürler önerileriniz için.
Aradaki 15.000tl aynı ekran kartı için fazla değil mi? M2 ssdyi 4tb rami 128 falan yaparız bunun yerine performans aynıdır heralde ikiside 3090ti.
Isınmasından korkuyorum tek.

Ben olsam yeni RYZEN 7000 serisi çıkınca toplardım.
Çıkınca bir daha alır yeni işlemci, merak etme. Tabi 12900k dan farkı olursa bariz.

Bir şey daha sorcam. Bu anakartı bu kadar pahalı kılan şey nedir acaba? Bütçe çok olsa yinede alır mıydınız? (Şahsen ben almazdım)

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Kafama göre almak istemiyom diyo işte uyumsuzdur, ısınıyodur, kronik sorunu vardır falan riske alamam iade falan uğraşmak istemiyorum, diyor.
Teşekkürler önerileriniz için.
Aradaki 15.000tl aynı ekran kartı için fazla değil mi? M2 ssdyi 4tb rami 128 falan yaparız bunun yerine performans aynıdır heralde ikiside 3090ti.
Isınmasından korkuyorum tek.

Çıkınca bir daha alır yeni işlemci, merak etme. Tabi 12900k dan farkı olursa bariz.

Bir şey daha sorcam. Bu anakartı bu kadar pahalı kılan şey nedir acaba? Bütçe çok olsa yinede alır mıydınız? (Şahsen ben almazdım)
O anakarti almak tamamen saçmalık olur 45 bin liraya. Madem para çok gösteriş seviyor bunu alsın

Akanzaii06

80+ Bronze
Bende ilgilenmem. Bindikleri araç Mercedes S580 ordan anla ustam.

Tamamdır ekipmanları kendi görsele göre alır büyük ihtimal zaten. :) Teşekkürler.
100 bin e kendine toplacağına kardeş payı yapıp kendinede sanada 50 bin lik pc toplasın hayırsız :)

Top Bottom