Onurkotlutok05
80+ Gold
İmzamı al
Ben niye +15,00 TL kargoya bu kadar güldümKafama göre almak istemiyom diyo işte uyumsuzdur, ısınıyodur, kronik sorunu vardır falan riske alamam iade falan uğraşmak istemiyorum, diyor.
Teşekkürler önerileriniz için.
PNY GeForce RTX 3090 Ti 24GB XLR8 Gaming Uprising Epic-X RGB OC VCG3090T24TFXMPB-O 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comAradaki 15.000tl aynı ekran kartı için fazla değil mi? M2 ssdyi 4tb rami 128 falan yaparız bunun yerine performans aynıdır heralde ikiside 3090ti.MSI RTX 3090 TI Suprim X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 3090 TI Suprim X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 3090 TI Suprim X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 54.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Isınmasından korkuyorum tek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkınca bir daha alır yeni işlemci, merak etme. Tabi 12900k dan farkı olursa bariz.
Bir şey daha sorcam. Bu anakartı bu kadar pahalı kılan şey nedir acaba? Bütçe çok olsa yinede alır mıydınız? (Şahsen ben almazdım)
MSI MEG Z690 GODLIKE Intel LGA1700 DDR5 E-ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MEG Z690 GODLIKE Intel LGA1700 DDR5 E-ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MEG Z690 GODLIKE Intel LGA1700 DDR5 E-ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sksjskjjsj kazık 3080 nehttps://www.n11.com/urun/msi-meg-ae...cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel param olsa bunu alırım net
Koyacağını düşünmüyorumAdam zengin diye kazıklanmak zorunda mı? En iyi ne varsa koymaya kalkıp kronik sorunlu bir parça koyarsa ne olacak mesela?
4090 ti ı bekle.Siz gereğini düşünmeyin pek. Yardımcı olun toplayalım mahcup olmayayım.
Kardeşim şöyle düşün bence ... anlatır gibi anlatacağım sana.çünkü yaptığı aşırı mantıksız
Yine mesajları okumamış biri beklemeyecek, oyun oynamak istiyor. Çıktığında isterse ekran kartını satıp 4090mı 8090mı ne çıkarsa alır hatta satmayabilir bile, onlar için önemli değil.4090 ti ı bekle.
şekli yeter knkBen niye +15,00 TL kargoya bu kadar güldüm
Sksjskjjsj kazık 3080 ne
Doğru dd:şekli yeter knk
Arkadaş malum yerini parayla siliyor sanırımKendim için tabi ki değil fakat bir arkadaşım için. (Arkadaşın babası fabrikatör, sorgulamayın fazla bu mesajları görecek. Uğraşmak istemiyorum sen halleder misin, mantıklı bir şey atsan da alsak dedi)
Ekran kartını ve işlemcisi mümkünse en iyileri olsun. 12900k, 3090ti olabilir.
Her şey dahil olacak monitör ekipman vs.
Neler önerirsiniz?
Pc kullanım amacı oyun oynamak. Biliyoruz 20klık pcdede rahatça yapılırda. Para aferdersiniz ... (Arkadaş görmeden silecem buraları