Eğer yanlışsa bir şey olur mu?arctic liquid freeze ve bunun arasında kalmıştım. iyiki arctic almışım. bu ne karışık bir şeymiş. kablolama doğru gözüküyor.
Ben sadece anakarta fanların güç kablolarını bağladım. Elimde de bu kablolar kaldı, bunları nereye bağlayacağım acaba? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.4 pin rgb kablosunu, 3 pin argb soketine takarsan ledler yanıyordu. öyle bir şey yapmadıysan bir şey olmaz.
şu ilk attığın fotoğrafta fanları, güç kaynağından gelen sata güç kablosuna bağlamışsın. anakartta neyi nereye taktın onu da atar mısın?Arkadaşlar sıvı soğutucunun kablolarını bir şekilde bağladım. Bilgisayarı açıp denesem, yanlış kablo bağlantısından dolayı bileşenler zarar görür mü?, yoksa sadece çalışmaz mı? Yani denemek istiyorum çalışıp çalışmadığını. Alıntıyı görüntüle
Sağ üste çoklayıcı sayesinde 2 fanın güç kablosunu taktım. Sol aşağıdaki sistem fan’a da soğutucununki taktım. Borulara doladığım.şu ilk attığın fotoğrafta fanları güç kaynağından gelen sata güç kablosuna bağlamışsın. anakartta neyi nereye taktın onu da atar mısın?
doğru gözüküyor. üstteki cpu fan. yani cpu ısındıkça otomatik olarak hızlanır. alttaki de sysfan. ikisini de manuel olarak kontol edebilirsin. bu şekilde çalıştırabilirsin. bir sıkıntı olmayacaktır.Sağ üste çoklayıcı sayesinde 2 fanın güç kablosunu taktım. Sol aşağıdaki sistem fan’a da soğutucununki taktım. Borulara doladığım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Peki bu boştaki kablolar nedir?doğru gözüküyor. üstteki cpu fan. yani cpu ısındıkça otomatik olarak hızlanır. alttaki de sysfan. ikisini de manuel olarak kontol edebilirsin. bu şekilde çalıştırabilirsin. bir sıkıntı olmayacaktır.
soldaki argbleri yönetmek için ancak anakartında takabileceğin bir yer yok. sağdaki de molexden güç almak için. sen zaten satadan güç aldığın için ona gerek yok.Ben sadece anakarta fanların güç kablolarını bağladım. Elimde de bu kablolar kaldı, bunları nereye bağlayacağım acaba? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.Alıntıyı görüntüle
yani rgb olmayacak mı soğutucu da?soldaki argbleri yönetmek için ancak anakartında takabileceğin bir yer yok. sağdaki de molexden güç almak için. sen zaten satadan güç aldığın için ona gerek yok.
sistemden yazılımla kontol edemeyeceksin. o kablonun üzerindeki tuşlardan mod seçebilirsin.yani rgb olmayacak mı soğutucu da?
Anladım çok sağ olun. Eğer yanlış bir bağlantı varsa bir şey olur mu acaba? Biliyorum çok sordum ama bilgisayarın bpzulmasını istemiyorum. Malum her şey çok pahalı.sistemden yazılımla kontol edemeyeceksin. o kablonun üzerindeki tuşlardan mod seçebilirsin.