Neler Yeni

Çözüldü✓ STEEL SERİES ARCTİS NOVA SERİSİ 1-3-5-7 /ARCTİS 1-3-5-7-9

mehmeths

80+
Bütçe
6000
Arkadaşlar şimdi hemen hemen bu kulaklığı alacak kadar bütçem var, gönül isterdi ki nova pro alayım ama neyse, şimdi sormak istediğim konu ise şu arkadaşlar.
Kulaklığı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur tecrübe etmiş olarak. Uzun yıllardır kablolu kulaklık kullandım, artık kablosuza geçmenin vakti geldi diyerek alma kararına vardım.
Steel Series kulaklıkları aşırı fazla, internette çok fazla isim ile görüyorum misal, nova 7+ ismi ile yada nova 7 olarak geçiyor yada 7P gibi gibi bunlar ne anlama geliyor merak ediyorum.
1.Malzeme Kalitesi nasıl? (Çabuk zarar görür mü?(Eskir mi) )
2.Mikrofon Kalitesi nasıl? (Opsiyonel)
3.Kulaklık Ses kalitesi nasıl?
5.Bu fiyata başla kulaklık önerir misiniz?
6.Bluetooth ve Wireless Özelliği sorunsuz Çalışıyor mu?
7.Müşteri Hizmetleri ve satış sonrası destek ekip ilgilimi?
8.Yedek Parçası Kolay bulunur mu?
9.Pil yani bataryası uzun ömürlümü ve biterse tekrar değiştirme imkanı olur mu?
10.En önemlisi tam şarj ile kaç saat gidiyor maksimum? ve hızlı şarj desteği gerçekten var mı (örn. ben 18w hızlı sarj kablosu ve bataryası ile şarja taksam telefonun sıkıntı olur mu yoksa kendi kablosu ile mi şarj etmem gerekiyor, yani yanında sonuç olarak sadece kablo çıkacağı için telefon şarj ettiğim adaptör ile şarj etsem sıkıntı olur mu sonrasında içindeki devreye zeval gelmesin)
Modelden modele bu maks kullanım süresi değişiyor ama internette bazı yerlerde 70 saat, bazıları 60 saat bazıları ise 30-38 saat diyor.
Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,945
Üyeler
172,578
Son üye
GinoFisher
Top Bottom