Neler Yeni

Yanlış SSD'mi Gönderdiler?

Ukhai

80+ Bronze

Ekler

• 11cef2d9-c13b-4a5c-bfea-9cc2928ce583.jpg
    11cef2d9-c13b-4a5c-bfea-9cc2928ce583.jpg
    73.8 KB · Hit: 48

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Merhabalar geçen hafta Gaming gecesinden SSD almıştım fakat sitedeki üründen farklı bir ürün geldi yani sitede üstünde 4 adet çip bulunuyorken bana gelen üründe 5 adet çip var. Farklı ürün göndermiş olabilirler mi?
Ürün bu bana gelen ürün ise ekteki resim.
Sitedeki resim yüksek ihtimal temsilidir. Kendi testlerinizi yapıp site verileriyle karşılaştırın aklında soru işareti kaldıysa

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Ürün görseli farklı ama ürün kodu aynı sorun olmayacaktır. Test programları ile test edip bir değerlendirin vaad ettikleri hızlara erişiyormu.

Çünkü ürün görseli çekildikten sonra revize görmüş olabilir yada sizin üründen sonra yeni bir revizyon görmüş olabilir ondan farklı olabilir ürün görseli.

Jâckêrs

80+ Bronze
Hocam linkte ve resimdeki ürünlerin kodlarına baktım aynı ssd ama dediğiniz gibi resimdeki ve linkdeki ssd'nin çok farkı var görünüş olarak çipleri falan farklı.

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün görseli farklı ama ürün kodu aynı sorun olmayacaktır. Test programları ile test edip bir değerlendirin vaad ettikleri hızlara erişiyormu.

Çünkü ürün görseli çekildikten sonra revize görmüş olabilir yada sizin üründen sonra yeni bir revizyon görmüş olabilir ondan farklı olabilir ürün görseli.
Soldaki çipin etrafında jelimsi bir sıvı var bu normal mi?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Top Bottom