Neler Yeni

Yanlışlıkla Bilgisayarın Fişini Çektim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Merhabalar bugün normalde bilgisayarı normal bir şekilde kapatırken bugün dalginligima gelip fişi çektim PC ye bı zarar gelmiş midir pc alalı 2 seneyi geçiyor en fazla 3,4 kere fişi cekmisimdir bir zarar gelip gelmediğini yazarsanız sevinirm

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle tek seferde bir şey olacağını düşünmüyorum. Öyle şey mi olur, fişten çekiyorsun bozuluyor

Mert

80+ Silver
Sürekli yapılmadığı sürece herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. Sürekli yapılsa dahi ne kadar sürede zarar görür bilinmez. Kısacası hiçbir şey olmaz.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Merhabalar bugün normalde bilgisayarı normal bir şekilde kapatırken bugün dalginligima gelip fişi çektim PC ye bı zarar gelmiş midir pc alalı 2 seneyi geçiyor en fazla 3,4 kere fişi cekmisimdir bir zarar gelip gelmediğini yazarsanız sevinirm
geri tak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,502
İsim
Oğuz Oğuz
Bir şey olmaz. Devamlı tak çıkar yapman bozar.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
bilgisayarlar kolay kolay elektirikten bozulmaz ben tokide oturuyorum 2 günde bi baya bi elektirik gidiyor elektirik gideceğini bildiğim halde açık tutuyorum bişi olmaz günde 4 defa gitti bişi olmadı psu çok eski deyilse bişi olcağını sanmıyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
PSU kalitesiz değilse bir şey olmaz, biz eskiden kasayı sürekli ayak baş parmağıyla kapatan insanlardık ne ara bu hâle geldik. (!)

Top Bottom