eadorlee
80+
Dahası
Password 2023 ne işe yarıyor ki?Setupunu kurduğum şeyi foto olarak bırakacam nasıl silebilirim kökten virüs taraması yaptım ama bişey bulamadı
Tam format at steam guard etkinleştir google şifreni sıfırlaBeyler düzelmedi hatta daha da beter oldu Steam hesabımda satış falan yapılmış ben yapmadım Google hesabimin oturumu kapatılmış şüpheli giriş gerçekleşmiş şuan sifirliyorum sıfırlarsam düzelir mi
şuan format atıyorum şifremi değiştirdim Steam guard aktif kurtulabilir miyim? Birde e mailime japonca saçma sapan şeyler geliyorTam format at steam guard etkinleştir google şifreni sıfırla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam desteğe de yaz satış hk
Geçmiş olsun reis tuzağa düşmüşsün. Yüksek ihtimalle setuplu rat dosyası indirdin. Setup dosyası olduğu için gözükmüyor anti virusde. Format at steam şifre değiştir steam guard vb. ayrıca tüm şifrelerini değiştir garanti olsun.Beyler düzelmedi hatta daha da beter oldu Steam hesabımda satış falan yapılmış ben yapmadım Google hesabimin oturumu kapatılmış şüpheli giriş gerçekleşmiş şuan sifirliyorum sıfırlarsam düzelir mi
Japonca yazanları engelle.şuan format atıyorum şifremi değiştirdim Steam guard aktif kurtulabilir miyim? Birde e mailime japonca saçma sapan şeyler geliyor
Evet ardından yuzlerc defa antivirüs taraması yaptım hiçbir sonuç çıkmadı şuan format atıyorumGeçmiş olsun reis tuzağa düşmüşsün. Yüksek ihtimalle setuplu rat dosyası indirdin. Setup dosyası olduğu için gözükmüyor anti virusde. Format at steam şifre değiştir steam guard vb. ayrıca tüm şifrelerini değiştir garanti olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Japonca yazanları engelle.
Modemi falan sıfırla formattan sonra ip değişsin. Eğer statik ip değilse. Garanti olsun.Evet ardından yuzlerc defa antivirüs taraması yaptım hiçbir sonuç çıkmadı şuan format atıyorum
modemi sifirlamayi denemistim öncelerden sonra kullanılamaz hale geldi uğraşmıştık baya o aralar şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum format bitti umarım bir sorun olmazModemi falan sıfırla formattan sonra ip değişsin. Eğer statik ip değilse. Garanti olsun.
Reis bildiğim kadarıyla ip adresin çalınırsa modem geçmişinden kredi kartı falan varsa onlara bakılabiliyor. 1 yıl önce hacklendiğimde araştırmıştım.modemi sifirlamayi denemistim öncelerden sonra kullanılamaz hale geldi uğraşmıştık baya o aralar şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum format bitti umarım bir sorun olmaz
Pcyi güvenli modda başlatıp arkadaşın dediği gibi şifreleri değiştir Steam guardı etkinleştir ardından format at veya sıfırla (format daha iyi olur tabii ki)ya spundpad indirecektim youtubede gördüm bri böyle çekmiş indirdim rarın şifresi 2023 dosyanın ismi böyleydi ama şuan düzeldi gibi yeniden başlattım pc yi