Neler Yeni

Yanlışlıkla birşeyin setupunu kurdum fan sesler arttı ve chromedan atıyor

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
Setupunu kurduğum şeyi foto olarak bırakacam nasıl silebilirim kökten virüs taraması yaptım ama bişey bulamadı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (44).png
    Ekran Görüntüsü (44).png
    1,015.3 KB · Hit: 81

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Denetim masasından yükleme kladır kısmında belki vradır oraya bak bi

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Password 2023 ne işe yarıyor ki?
ya spundpad indirecektim youtubede gördüm bri böyle çekmiş indirdim rarın şifresi 2023 dosyanın ismi böyleydi ama şuan düzeldi gibi yeniden başlattım pc yi

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
Beyler düzelmedi hatta daha da beter oldu Steam hesabımda satış falan yapılmış ben yapmadım Google hesabimin oturumu kapatılmış şüpheli giriş gerçekleşmiş şuan sifirliyorum sıfırlarsam düzelir mi

Beyler düzelmedi hatta daha da beter oldu Steam hesabımda satış falan yapılmış ben yapmadım Google hesabimin oturumu kapatılmış şüpheli giriş gerçekleşmiş şuan sifirliyorum sıfırlarsam düzelir mi
Tam format at steam guard etkinleştir google şifreni sıfırla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam desteğe de yaz satış hk

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
Tam format at steam guard etkinleştir google şifreni sıfırla

Steam desteğe de yaz satış hk
şuan format atıyorum şifremi değiştirdim Steam guard aktif kurtulabilir miyim? Birde e mailime japonca saçma sapan şeyler geliyor

Zepett8

80+ Bronze
Geçmiş olsun reis tuzağa düşmüşsün. Yüksek ihtimalle setuplu rat dosyası indirdin. Setup dosyası olduğu için gözükmüyor anti virusde. Format at steam şifre değiştir steam guard vb. ayrıca tüm şifrelerini değiştir garanti olsun.

şuan format atıyorum şifremi değiştirdim Steam guard aktif kurtulabilir miyim? Birde e mailime japonca saçma sapan şeyler geliyor
Japonca yazanları engelle.

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
Geçmiş olsun reis tuzağa düşmüşsün. Yüksek ihtimalle setuplu rat dosyası indirdin. Setup dosyası olduğu için gözükmüyor anti virusde. Format at steam şifre değiştir steam guard vb. ayrıca tüm şifrelerini değiştir garanti olsun.

Japonca yazanları engelle.
Evet ardından yuzlerc defa antivirüs taraması yaptım hiçbir sonuç çıkmadı şuan format atıyorum

Zepett8

80+ Bronze
Evet ardından yuzlerc defa antivirüs taraması yaptım hiçbir sonuç çıkmadı şuan format atıyorum
Modemi falan sıfırla formattan sonra ip değişsin. Eğer statik ip değilse. Garanti olsun.

eadorlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Y.
Modemi falan sıfırla formattan sonra ip değişsin. Eğer statik ip değilse. Garanti olsun.
modemi sifirlamayi denemistim öncelerden sonra kullanılamaz hale geldi uğraşmıştık baya o aralar şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum format bitti umarım bir sorun olmaz

Zepett8

80+ Bronze
modemi sifirlamayi denemistim öncelerden sonra kullanılamaz hale geldi uğraşmıştık baya o aralar şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum format bitti umarım bir sorun olmaz
Reis bildiğim kadarıyla ip adresin çalınırsa modem geçmişinden kredi kartı falan varsa onlara bakılabiliyor. 1 yıl önce hacklendiğimde araştırmıştım.

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
ya spundpad indirecektim youtubede gördüm bri böyle çekmiş indirdim rarın şifresi 2023 dosyanın ismi böyleydi ama şuan düzeldi gibi yeniden başlattım pc yi
Pcyi güvenli modda başlatıp arkadaşın dediği gibi şifreleri değiştir Steam guardı etkinleştir ardından format at veya sıfırla (format daha iyi olur tabii ki)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,848
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom