Neler Yeni

Yanlışlıkla çalıntı kredi kartı kullandım sonucunda ne olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
Evet beyler bundan 2 ay önce bi arkadaşım arkadaşına steam hesabımı sattım ödeme yöntemini çok sıkıntı etmedim çünkü güvenilir biriydi her neyse adam bana kart no cvv son kullanma tarihini falan attı bunla amazon dan istediğin birşeyi al dedi bende bu kart kimin dediğimde benim kartım dedi bende direk alışverişimi yaptım fakat sonra içime Bi şüphe düştü ve bu konularda bilgin olan Bi arkadaşıma sorduğumda onun bir çalıntı kart olabileceğini hemen siparişi iptal etmemi söyledi bende siparişi iptal ettim ama çok korkuyorum bişey olur mu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet beyler bundan 2 ay önce bi arkadaşım arkadaşına steam hesabımı sattım ödeme yöntemini çok sıkıntı etmedim çünkü güvenilir biriydi her neyse adam bana kart no cvv son kullanma tarihini falan attı bunla amazon dan istediğin birşeyi al dedi bende bu kart kimin dediğimde benim kartım dedi bende direk alışverişimi yaptım fakat sonra içime Bi şüphe düştü ve bu konularda bilgin olan Bi arkadaşıma sorduğumda onun bir çalıntı kart olabileceğini hemen siparişi iptal etmemi söyledi bende siparişi iptal ettim ama çok korkuyorum bişey olur mu
Geçmiş olsun.
3 yıldan 6 yıla kadar hapis var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun.
3 yıldan 6 yıla kadar hapis var.
Hocam valla hesap falan umrumda değil başım belaya girmesin istiyorum adama sen bana çalıntı kredi. Kartı mı verdin dediğimde korkma o yabancı bişey olmaz dedi ben zaten her halde iptal edecektim siparişi ama bu durumu değiştirir mi siparişi iptal ettim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam valla hesap falan umrumda değil başım belaya girmesin istiyorum adama sen bana çalıntı kredi. Kartı mı verdin dediğimde korkma o yabancı bişey olmaz dedi ben zaten her halde iptal edecektim siparişi ama bu durumu değiştirir mi siparişi iptal ettim
Siparişi iptal edin ve polise bildirin.
Senin sattığın ürün karşılığında kredi kartını verdiğine göre mağdur durumunda olursun herhalde.
Polisle de iş birliği yaptığın için de hakkında suç duyurusunda bulunulmaz herhalde.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dostum bunu baştan düşünmen lazımdı. Hadi kredi kartı numarasını verdi diyelim, CVV'yi de kimse paylaşmaz.
Siparişi iptal et, polise bildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bunu baştan düşünmen lazımdı. Hadi kredi kartı numarasını verdi diyelim, CVV'yi de kimse paylaşmaz.
Siparişi iptal et, polise bildir.
Hocam tanımadığım biri olsa zaten hiç öyle bir yönteme gitmezdim ama bu arkadaşla 2 3 kere daha alışveriş yapmıştık ondan güveniyorduö

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Polise git ihbar et hesabını da geri al

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam tanımadığım biri olsa zaten hiç öyle bir yönteme gitmezdim ama bu arkadaşla 2 3 kere daha alışveriş yapmıştık ondan güveniyorduö
Eğer şikayet olmazsa sahibi tarafından bir şey olmaz polise bildirsen bile sorun çıkabilir çünkü kullanmayı denemişsin adama silah doğrultup polise sığınmak şuçunu iptal etmez mesela o tarafların iyiliğine bağlı ama muhtemelen sorun çıkmaz

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Polise git söyle en iyisi böyle olur kendini kurtarabilmek olasılığın yüksek olur yakalanırsa o adam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
Eğer şikayet olmazsa sahibi tarafından bir şey olmaz polise bildirsen bile sorun çıkabilir çünkü kullanmayı denemişsin adama silah doğrultup polise sığınmak şuçunu iptal etmez mesela o tarafların iyiliğine bağlı ama muhtemelen sorun çıkmaz
Kartın sahibi Türk değil zaten ama ben daha çok amazon bana dava açar diye korkuyorum siparişi iptal ettim zaten ama yinede korkuyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne güzel arkadaş çevren varmış. Bence bi gözden geçir.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
günde milyonlarca cc çekiliyor korkma hiç bişi olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,434
Üyeler
163,495
Son üye
HOKKALAZ