Ertug Karakas
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımın en uzun gecesi yemin ederim bütün emeğim hayallerim içindeİmdb 9.8
Hayatımın en uzun gecesi yemin ederim bütün emeğim hayallerim içindeİmdb 9.8
Önce Windows modül yükleyiciyi seçip deneyin eğer o da işe yaramazsa en altta ki noktayı seçip deneyin.Son attığım fotoğrafa bakar mısınız hangisi olmalı en alttaki sanırım
Tamamdır yaptım yeniden başlatıyor bekliyorum. O olmazsa en alttakini mi DeneyeceğimWindows modül yükleyicisini seçip geri yükleme yapın. Yani sistemi dün ki haline geri döndürmüş olacaksınız.
25 ekimi seçebilirsin ama 25 ekimden 3 kasıma kadar önemli herhangi bir verim yada dosyan varsa onlar hiç varolmamış gibi olucak haberin olsunMesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah kurtulur çok heyecanlıyım
Buradan ben heyecanlandım sen düşünHayatımın en uzun gecesi yemin ederim bütün emeğim hayallerim içinde
Evet.Tamamdır yaptım yeniden başlatıyor bekliyorum. O olmazsa en alttakini mi Deneyeceğim
Dostum eğer olursa emin ol burdaki herkes senin kadar mutlu olacak umarım olurTamamdır yaptım yeniden başlatıyor bekliyorum. O olmazsa en alttakini mi Deneyeceğim
Elim ayağım titriyor ciddiyim hiç yapmadığım hata hep yedeklerim ama bu klasörü yedeklememiştim ssdde sıkıntı olmaz diye çok büyük hata yaptım aman siz yapmayınödevi mödevi bıraktım şu anda
Umarım olur heyecanla bekliyorum yükleniyorDostum eğer olursa emin ol burdaki herkes senin kadar mutlu olacak umarım olur
Hiç önemli değil yine değişiklikler vardı ama ana klasör geri gelsin gerisi hiç önemli değil25 ekimi seçebilirsin ama 25 ekimden 3 kasıma kadar önemli herhangi bir verim yada dosyan varsa onlar hiç varolmamış gibi olucak haberin olsun
Öyle yapıcam direkt yarın, 2 yedek alıcam hdd artı google drive ama önce gelmesi gerekiyorGeçmiş olsun. Benim de müzik dosyam içindeki soundlar efektler sözler giderse ben de biterim
Bu arada eğer ki geri alabilirsen Google Drive'ye at. Safe'e al