Sildiniz mi maili? Silseniz bile 1 ay içinde geri alabiliyorsunuz.Forum, Papara gibi bir sürü yere kayıt olduğum e-posta hesabımı yanlışlıkla kapattım. Şuan gmail'de gözükmüyor nasıl geri alabilirim?
Geçmiş olsun sizin yerinize ben stres oldumForum, Papara gibi bir sürü yere kayıt olduğum e-posta hesabımı yanlışlıkla kapattım. Şuan gmail'de gözükmüyor nasıl geri alabilirim?
Tekrar giriş yapın, silinme iptal olur.Sanırım evet. Hesaplarımda gözükmüyor. Nasıl alabilirim?
Nasıl forumlar?Tekrar giriş yapın, silinme iptal olur.
Ama silme olayı için bir sürü forum kabul etmeniz gerekiyor.
Nasıl sildiniz yanlışlıkla?
Yani Google mail hesabıyla yapılan hiçbir işten sorumluluk kabul etmemek için 4/5 sayfalık red beyanını kabul ettiriyor.Nasıl forumlar?
Edit yapmaya başlıyacağım için youtube hesabımın adını değiştirmeye çalışırken oldu
afedersin ama nasıl başardın knk hani hesaba girdiğimiz yerden mi kapadın yoksa direk hesabımı sildin ?Forum, Papara gibi bir sürü yere kayıt olduğum e-posta hesabımı yanlışlıkla kapattım. Şuan gmail'de gözükmüyor nasıl geri alabilirim?
Bunu kabul edince sadece ben hesabımı kapatırsam veya birisi kapatırsa google bunu üstüne almaması için oluyor dimi?Yani Google mail hesabıyla yapılan hiçbir işten sorumluluk kabul etmemek için 4/5 sayfalık red beyanını kabul ettiriyor.
AynenBunu kabul edince sadece ben hesabımı kapatırsam veya birisi kapatırsa google bunu üstüne almaması için oluyor dimi?
Kurtarma e-postasını yazınca:Aynen