Neler Yeni

Yanlışlıkla Kedi ezdim ;(

Merhaba az once eve atv ile 25-30km hızda gidiyordum onume kedi bir anda atladi sola doğru kırdım ancak kediyi maalesef ezdim, abiler vs. Geldi ölmüş artık dedi ne yapacağımı bilemedim elim ayağım tutuldu (hayvanları cok severim özellikle kedileri) bu olayın üstüne ne yapmalıyım? Ya da böyle bir olayda okunacak bir dua, yapılacak bir şey varmıdır?
sana bir şey olmamış ya gerisini boşver. bu arada geçmiş olsun.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
HasHoca
Uygunsuz davranış
Adam canlı yayında kedi yaktım diyor? Sen diyorsun ki yakmamış.
Bunların babaları da "Tayyip ülkeyi satmadı" diyerek oy veriyordu.
Avel herif o video öyle mi . Aynen awq gitmiş çakmakla hayvanı yakmış . Bilmeden kaşını yakmış hayvanın . Götünden birşeyler sallıyon .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam canlı yayında kedi yaktım diyor? Sen diyorsun ki yakmamış.
Bunların babaları da "Tayyip ülkeyi satmadı" diyerek oy veriyordu.
Ayrïca eğer kedyi bilerek yaksaydı evinde kedi beslemezdi beslemezdi . Ayrıca sana benzeyen senin gibi olan YakupTv nin videosunda ölen kediyi gömmezdi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,773
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba az once eve atv ile 25-30km hızda gidiyordum onume kedi bir anda atladi sola doğru kırdım ancak kediyi maalesef ezdim, abiler vs. Geldi ölmüş artık dedi ne yapacağımı bilemedim elim ayağım tutuldu (hayvanları cok severim özellikle kedileri) bu olayın üstüne ne yapmalıyım? Ya da böyle bir olayda okunacak bir dua, yapılacak bir şey varmıdır?
Olmuşla ölmüşe çare yok hocam.

FurkanIIy

80+ Bronze
Avel herif o video öyle mi . Aynen awq gitmiş çakmakla hayvanı yakmış . Bilmeden kaşını yakmış hayvanın . Götünden birşeyler sallıyon .

Ayrïca eğer kedyi bilerek yaksaydı evinde kedi beslemezdi beslemezdi . Ayrıca sana benzeyen senin gibi olan YakupTv nin videosunda ölen kediyi gömmezdi
Ulan hergele. Sen kimsin de kafana göre bana benzetme yapıyorsun?
Kedinin kaşını yaktığı için pişman olan biri bunu anlatmaz. Hadi anlattı diyelim, anlatırken kahkaha atmaz. Kedinin sadece kaşını değil, her yerini yaktığını da söylüyor.
Dürttüğümün yandan yemişleri. Nerede popüler olan bir şey var ona tapıyorsunuz.
Madem YakupTV'den rahatsızsın. Onun gibi bir lavuğu videosuna davet edip, üstüne kediyle dalga geçtikten sonra ağzının ortasına bir tane çakamayan Taylan'ın nesini savunuyorsun?

Son düzenleme:

Wersty

80+

aynen kanki sensin en haklı sensin merak etme en büyük testo fanıda sensin hiç sıkıntı yapma

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
HasHoca
Ulan hergele. Sen kimsin de kafana göre bana benzetme yapıyorsun?
Kedinin kaşını yaktığı için pişman olan biri bunu anlatmaz. Hadi anlattı diyelim, anlatırken kahkaha atmaz. Kedinin sadece kaşını değil, her yerini yaktığını da söylüyor.
Dürttüğümün yandan yemişleri. Nerede popüler olan bir şey var ona tapıyorsunuz.
Madem YakupTV'den rahatsızsın. Onun gibi bir lavuğu videosuna davet edip, üstüne kediyle dalga geçtikten sonra ağzının ortasına bir tane çakamayan Taylan'ın nefesini savunuyorsun?
Sıkıntı yok sen hangisi işine geliyorsa ona inan

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
HasHoca
Dostum senin sorunun ne? Olan bir şeye inanmak neden işime geldiği için olsun.
Aynen kanzi. İşime geliyor.
Açıklama videosunda izle o zaman . YouTube a girmeyi biliyorsun . İzlediğin herşeyede inanıyorsun . Hem muhattabım değilsin neden sana cevap yazıyorsam zaten 🥲

FurkanIIy

80+ Bronze
Açıklama videosunda izle o zaman . YouTube a girmeyi biliyorsun . İzlediğin herşeyede inanıyorsun . Hem muhattabım değilsin neden sana cevap yazıyorsam zaten 🥲
İzlediğin her şeye inanıyorsun mu? Olum vallaha çıldıracam. Kardeşim adam videoda kahkaha atarak kedi yaktığını anlatıyor bunun ne gibi bir açıklaması olabilir? Daha Türkçe cümle kuramayan biriyle ben neyi tartışıyorum ki zaten. Cehaletinle başbaşa bırakıyorum seni.

KAANT10X

80+ Bronze
Eğer inaçlı biriysen şunu bilki istemeden yaptığın bu şeyden sorumlu değilsin. Vicdanen bunu düşünüp üzülmen senin mümin olduğunu gösterir. Bu vicdan azabı bu suretten anlamlı ve gereklidir. Bu anlamda sadaka vermen ve aç hayvanları beslemen vicdanını rahatlatır.
İslam hukuku açısından bu şekilde olaya bakılabilir.
Modern hukuk da bunun zıttı bir şey söylemez ki günümüzde taksir kavramını kullanıyoruz. Yanlış anlama olayda taksir yok zira her şey hukuka uygun iken başına gelmiş yani sorumsuzsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,603
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom