Neler Yeni

Yapacak hiçbir şeyim kalmadı

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra
hedefim kalmadı hocam sadece tek istediğim lise bitikten sonra univiersite okumak
ama bi yere kadar
yurt dışına atanmak istiyorum mağlesef eskisi kadar kolay değil artık
Mesela hedef olarak youtubede video içeriği üretip kanalını buyutebilirsin ama unutma direkt olarak çok yüksek hedefler koyma.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yalnız kendi ile eğlenmesini bilmeyene denir. Milletle gezmeye çıkmayana değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Mesela hedef olarak youtubede video içeriği üretip kanalını buyutebilirsin ama unutma direkt olarak çok yüksek hedefler koyma.
olabilir aslında ama benim anlatmak istediğim tam olarak sohbet edecek .evrem yok arkadaş larım yok kız arkadaşım olmadı hiç yalnız lık tan sıkıntı çekiyorum çoğunluğu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız kendi ile eğlenmesini bilmeyene denir. Milletle gezmeye çıkmayana değil.
haklısınız ama tek kalmaktan sıkıldım sokaha çıkıyorum oturuyorum geziyorum insan lara bakıyorum nasıl bu kadar mutlu olabiliyor lar die sorguluyorum
koşu ya çıkıyorum olmuyor 1 tane sadık dostuum olsa dert etmicem

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra
olabilir aslında ama benim anlatmak istediğim tam olarak sohbet edecek .evrem yok arkadaş larım yok kız arkadaşım olmadı hiç yalnız lık tan sıkıntı çekiyorum çoğunluğu
Kanka bak ben 17 yaşındayım 12.sinfim benimde sevgilim olmadı kız arkadaş çevremde yok ama takmıyorum olması gerek birsey değil 1 tane arkadaşın olsun saglam ara sira onla konuş ama ona bağlı kalma.
boş vakitlerinde kendini hedef koyduğun şeylere harcarsan mutlu olursun gün sonunda
Ha bide sana tavsiyem bir sosyal etkinlik edin ben box a gidiyorum haftada 3 kez kafamdaki herseyi rahatlatıyorum bu zamanlarda.

Asla ama asla kendini başkalarıyla karşılaştırma o mutlu gördüğün insanların arka planda senden daha mutsuz olduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Kanka bak ben 17 yaşındayım 12.sinfim benimde sevgilim olmadı kız arkadaş çevremde yok ama takmıyorum olması gerek birsey değil 1 tane arkadaşın olsun saglam ara sira onla konuş ama ona bağlı kalma.
boş vakitlerinde kendini hedef koyduğun şeylere harcarsan mutlu olursun gün sonunda
Ha bide sana tavsiyem bir sosyal etkinlik edin ben box a gidiyorum haftada 3 kez kafamdaki herseyi rahatlatıyorum bu zamanlarda.
düşün düm de yazdığını cidden boş bir şey bu olaylar kafa dağıtacak aktiviteler lazım geceleri

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Mehmet Aslan
artık hergün aynı şeyleri yaşamaktan görmekten sıkıldım
uyan .okula git. okuldan gel .pc ye otur. yat .uyan .okula git. okuldan gel. pc ye otur . yat
artık sıkıldım yapacak aktivitem yok asosyalim çevrem yok saçma sapan insan lar dolu
yeni insan lar tanışabilceğim ortam yok.
sevgili yok kızz arkadaş yok .
sadece okuldan arkadaşlarım var yakın arkadaşım yok.
ve artık cidden sıkıldım yapabilceğim hiç bir şey kalmadı .
anksiyete tavan bu durumdan nasııl kurtulabilirim ne yapmam lazım 2026 Üni sınavına girecem Meslek okuyorum Y.E.N .
kariyer planı yok İngilizcem B1 ama nereye kadar .
hergün pc parçalarına bakıyorum tek aktivitem yok
hayatım boyunca bir kızla 10 dk fazla konuşmamışım dır bu olayları düzeltebilceğime sanmıyorum .
1 hafta sokakta kal , sonra yapacak bir şey var mı yok mu anlarsın :kekw: Çok basit dertleriniz var :D

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra
düşün düm de yazdığını cidden boş bir şey bu olaylar kafa dağıtacak aktiviteler lazım geceleri
Dövüş salonu yada gym e gidebilirsin akşam vakitleri.
Ben dövüş öneririm

1 hafta sokakta kal , sonra yapacak bir şey var mı yok mu anlarsın :kekw: Çok basit dertleriniz var :D
Kimsenin derdini hafife alma dostum senin derdinde ona kolay gelir
Herkesin derdi kendine zordur anlayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
tabi sizin verdiğiniz örnek cidden kötü bir durum benim derdim açıkcası Tavsite almak ve nasıl düzeltmeliyim gibi öneriler almaktı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Mehmet Aslan
Ben dövüş öneririm

Yaşı ilerledikçe bunların bir dert olmadığını anlayacak :D

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra
tabi sizin verdiğiniz örnek cidden kötü bir durum benim derdim açıkcası Tavsite almak ve nasıl düzeltmeliyim gibi öneriler almaktı
Boyle boş empati yoksunu insanlar çok dostum takma böyle insanlari

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Ben dövüş öneririm

olabilir aslında

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Mehmet Aslan
Bir şeyler oku (çizgi romandır , kitaptır vb.) , bilgisayarlara ilgiliysen içerik üret , bişeyler çiz ne olursa işte neye ilgin varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,298
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom