Hocam kendisi yapmamis Dall-E diye bi eleman var o yapiyorEğer bir oyun yapımcısı olsaydım seni öyle bir maaşa bağlardım ki...
Nası la tamam kendi çizimi olmadığını biliyorum. Ama sandım ki bir program var ve o programı yönetiyor.Hocam kendisi yapmamis Dall-E diye bi eleman var o yapiyor
Hastayim su yazilimin eserlerineolabildiğince üst çözünürlük aldım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gormek istedigi seyi betimliyor yazilimda kelimelere uygun bir kac gorsel sunuyor hocamNası la tamam kendi çizimi olmadığını biliyorum. Ama sandım ki bir program var ve o programı yönetiyor.
Haa. Ben de bir yazılım bilgisi gerektiriyor sandım. Neyse cahil olduğumu daha da belli etmeden Kahveler.NET'e gidem.Gormek istedigi seyi betimliyor yazilimda kelimelere uygun bir kac gorsel sunuyor hocam
Hocam kahve demisken uygun fiyatli guzel kahve onerir misiniz kucuk kahve makinesi var demlemeli onun icinHaa. Ben de bir yazılım bilgisi gerektiriyor sandım. Neyse cahil olduğumu daha da belli etmeden Kahveler.NET'e gidem.
3. Fotoğrafa bayıldım çok iyiolabildiğince üst çözünürlük aldım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sorunu şuraya alır mısın:Hocam kahve demisken uygun fiyatli guzel kahve onerir misiniz kucuk kahve makinesi var demlemeli onun icin
Eleman SDaSDqWQejHocam kendisi yapmamis Dall-E diye bi eleman var o yapiyor
ilk defa duydum sadece dall e biliyordum pardon hocamDall e değil. Midjourney