Neler Yeni

Yapay zekaya hazırlattığım Star Wars çizimleri🔥👇 (Baskı alabilirsiniz)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Dandik AI çizim bekliyordum çizgi roman gibi çıktı eline sağlık hiç izlemedim ama efsane duruyor
Süründürdü hocam :D Sürekli deney deneye bu kadar iyi çıkarabildi. Son fotoğrafa bakarsan bozulmalar var ve aynı nesneden birden fazla koymuş, ilk denemelerden biriydi o :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Palo DAYI 👑

80+ Gold

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Dostum bunu biz kendimizde yapabilirmiyiz ben transformers icin yapmak istiyorum mesela mumkunmu
Yaparsın ama doğru çizimi çıkarmak için çok zorluyor. Win 11 kullanıyorsan sendede vardır copilot deneyebilirsin. Bir ara farklı yapay zekaları da deneyeceğim. Copilot çok giriş seviye herkes kullanabilir. Bundan kat kat iyi ai ler var bakıcaz bakalım :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yaparsın ama doğru çizimi çıkarmak için çok zorluyor. Win 11 kullanıyorsan sendede vardır copilot deneyebilirsin. Bir ara farklı yapay zekaları da deneyeceğim. Copilot çok giriş seviye herkes kullanabilir. Bundan kat kat iyi ai ler var bakıcaz bakalım :D
Win 10 kullaniyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Win 10 kullaniyorum
Win 11 de herkesin pc sine güncelleme ile otomatik gelmişti , 10 a geldi mi haberim yok gelmiş olabilir Copilot yaz kontrol et uygulamalardan. Yoksa da sitesine girip indirebilirsin Microsoft un kendi yapay zekası zaten.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Eline sağlık reisim benim teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win 11 de herkesin pc sine güncelleme ile otomatik gelmişti , 10 a geldi mi haberim yok gelmiş olabilir Copilot yaz kontrol et uygulamalardan. Yoksa da sitesine girip indirebilirsin Microsoft un kendi yapay zekası zaten.
Gelmişti copilot ben bir ara kullanıyordum ya

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
baba merhaba
Hocam 12 resmi mandalorian ile alakalı yapabilir misin. Stormtrooper olmasın.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Hocam 12 resmi mandalorian ile alakalı yapabilir misin. Stormtrooper olmasın.
Hocam inanır mısın en zor hazırladığım resim oydu. Sith Trooper yazınca hiçbir şekilde çizmiyor düz trooper çiziyor , bir sürü resim ekleyerek ingilizce kırmızı renkli trooper diyerek çizdirdim , onu da zar zor çizebildi :kekw: Birebir Mandalorian askerli halini çıkarttıramam maalesef onun için photoshopçu bir arkadaşın müdahale etmesi gerek, en yakın bunları çıkarabildim beğenirsen.

1725344034735.jpeg

1725344044530.jpeg

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
baba merhaba
Hocam inanır mısın en zor hazırladığım resim oydu. Sith Trooper yazınca hiçbir şekilde çizmiyor düz trooper çiziyor , bir sürü resim ekleyerek ingilizce kırmızı renkli trooper diyerek çizdirdim , onu da zar zor çizebildi :kekw: Birebir Mandalorian askerli halini çıkarttıramam maalesef onun için photoshopçu bir arkadaşın müdahale etmesi gerek, en yakın bunları çıkarabildim beğenirsen.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam güzel olmuş. Elinize sağlık .Arka plan biraz daha koyu dark olmaz demi çöl temalı olmuş 😀

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
baba merhaba
İşte bu hocam teşekkür ederim. Kullanacağım harika olmuş

Hocam ekstra olarak mandalorian darksaber ile de ne sonuç çıkar merak ediyorum özellikle skywalker yani Vader ile karşılaşmali olarak. Hayal gücüm fena 😀

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Bugün yeni resimler de paylaşacağım konuyu takipte kalabilirsin.

Hocam ekstra olarak mandalorian darksaber ile de ne sonuç çıkar merak ediyorum özellikle skywalker yani Vader ile karşılaşmali olarak. Hayal gücüm fena 😀
hocam uğraştım ama resim eklememe rağmen darksaber ile çizemedi bir türlü, hep farklı renkte ışın kılıcı çizdi. Telif falan varsa çizmeyebilir. Darth Vader konusunda hiç örnek bir sahne olmadığı için düzgün resim çıkaramıyor. Giriş seviye bir yapay zeka nede olsa.

1725345989169.jpeg

1725345998496.jpeg

1725346011202.jpeg

1725346020286.jpeg

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
baba merhaba
Bugün yeni resimler de paylaşacağım konuyu takipte kalabilirsin.

hocam uğraştım ama resim eklememe rağmen darksaber ile çizemedi bir türlü, hep farklı renkte ışın kılıcı çizdi. Telif falan varsa çizmeyebilir. Darth Vader konusunda hiç örnek bir sahne olmadığı için düzgün resim çıkaramıyor. Giriş seviye bir yapay zeka nede olsa.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Yapay zeka gelişir hocam bu denli resim yapması bile harika bisey

Top Bottom