Sora merak ediyorum ben kısa film yapıyor ya onunla acayip İşler yapılırçok değil 1 yıl sonra aklındakini birebir aynı tarzda çizebilecek seviyede gelişecek yapay zekalar![]()
Sana zahmet transformers için bi iki resim çıkarabilirsiniz optimus olabilir bumbulbe olabilirWin 11 de herkesin pc sine güncelleme ile otomatik gelmişti , 10 a geldi mi haberim yok gelmiş olabilir Copilot yaz kontrol et uygulamalardan. Yoksa da sitesine girip indirebilirsin Microsoft un kendi yapay zekası zaten.
Hocam microsoft edge deki copilot mu?Yaparsın ama doğru çizimi çıkarmak için çok zorluyor. Win 11 kullanıyorsan sendede vardır copilot deneyebilirsin. Bir ara farklı yapay zekaları da deneyeceğim. Copilot çok giriş seviye herkes kullanabilir. Bundan kat kat iyi ai ler var bakıcaz bakalım![]()
ekiden edge içindeydi şimdi kendi uygulaması varHocam microsoft edge deki copilot mu?
Sana zahmet transformers için bi iki resim çıkarabilirsiniz optimus olabilir bumbulbe olabilir
cok ıyı valla arasam bulamam boyle resımekiden edge içindeydi şimdi kendi uygulaması var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
onu bende bilmiyorum grafik tasarımcı bir arkadaşa yaptırman gerekcok ıyı valla arasam bulamam boyle resımbunları duvar kagıdı yapıcam sımdı tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sımdı bunların kalıtesını arttırdım ama boyut olarak garıp duruyor onu nasıl ayarlıcam la![]()
Bu copilot uygulaması win 10 da varmis bu aradaonu bende bilmiyorum grafik tasarımcı bir arkadaşa yaptırman gerek![]()
bıraz kurcalıyım bakım ama su ıkıcnı foto kesın telefona duvar kagıdı olacak kılıt ekrana optımusu ana ekrana bumbulbe yı koyucam zaten tam sıgmıyordeneyin belki daha iyisini çıkarırsınız![]()