Yapisal Ankastre Sorunu Ve Türknet Gigafiber Altyapi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar, yaklasik 4 5 gun once türkknet'ten internet baglattim altyapim 74 Mbps VDSL desteklemesine ragmen bana 16 Mbps ADSL internet verildi hemen iletisime gectim biraz üzgün ve sinirli olarak VDSL'e gecis islemini baslattim ancak bugün bir bilgi geldi ve yapisal ankastre sorunu oldugunu kablolara ve degerlere bakilmasi gerektigi soylendi. Bunun icin de uzman bir elektrikciyle iletisime gecin diye yazmislar açıkçası cok uzuldum hem isim geregi hem de ailemin de interneti kullanmasiyla TurkNet'e gecmistim baslarda herhangi bir sorun olmadan VDSL75 olarak interneti kullanima baslayacagim soylendi ancak maalesef oyle olmadi simdi soruma gelelim şu anda ne yapmam gerekiyor ayni sorunu yasayanlar var mi? Bir de TurkNet GigaFiber icin basvuruda bulundum onun yakin zamanda olabilme durumu var midir? Isim geregi yuksek hizda internet gerekiyor ve maalesef kullanamiyorum. (not: Bundan 2 sene once Netspeed'te 50 Mbps VDSL internet kullaniyordum.)

Kablolar eskidiğinde oluyor ve kontrol edilmesi gerekebiliyor binadaki kutuyla kabloların. Bazen kablodan iki ek çıkarıyorlar bazen ekleme yapıyorlar falan, birilerinin işgüzarlığından patlayabiliyor mevzu. Tam olarak neyin kontrol edilmesini istediklerini öğrenip kontrol ettirmeniz lazım

Kablolar eskidiğinde oluyor ve kontrol edilmesi gerekebiliyor binadaki kutuyla kabloların. Bazen kablodan iki ek çıkarıyorlar bazen ekleme yapıyorlar falan, birilerinin işgüzarlığından patlayabiliyor mevzu. Tam olarak neyin kontrol edilmesini istediklerini öğrenip kontrol ettirmeniz lazım
Tesekkur ederim hocam yorumunuz icin usta bir elektrikci bulmam gerekiyor once Turknetle iletisime gececegim sonrasinda bakicam ne yapmamiz gerektigine.

Geri