Neler Yeni

Yapmam dediğiniz şeyleri yaptınız mı ?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Herkese merhaba. Bir başkasının yaşamından görüp ben bunu kendi hayatımda asla yapmam dediğiniz bir olay / durum sizin başınıza geldi mi ? Kendi yakın arkadaşlarımdan biliyorum klasik sevgili muhabbeti ; bu ne böyle çok çocukça işler vs deyip ertesi haftasına sevgilisiyle bizi tanıştıran arkadaşımı. Veya herhangi bir şekilde bir şeyi yadırgayıp kendi hayatımızda da birdenbire aynısının olduğunu görüyoruz bazen. Sizde neler oldu merak ediyorum.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Ne yapmam dedim hatırlamıyorum ama bende tam tersi şekilde yaparım dediklerimi yapmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

2mApoo

80+ Silver
Herkese merhaba. Bir başkasının yaşamından görüp ben bunu kendi hayatımda asla yapmam dediğiniz bir olay / durum sizin başınıza geldi mi ? Kendi yakın arkadaşlarımdan biliyorum klasik sevgili muhabbeti ; bu ne böyle çok çocukça işler vs deyip ertesi haftasına sevgilisiyle bizi tanıştıran arkadaşımı. Veya herhangi bir şekilde bir şeyi yadırgayıp kendi hayatımızda da birdenbire aynısının olduğunu görüyoruz bazen. Sizde neler oldu merak ediyorum.
Çok fazla oldu.
Utandım kendi içimde şimdi. xD

• Üzgün
Reaksiyonlar: NeeK

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Evet yaptım. Bir zamanlar dedim ben bunu bir daha asla yapmam. Ama olmadı.
Yapmayacağım dediğim zamanları hatırladığımda gülerim. Nasıl bir kafa yapısına sahipmişim diye.
Sevgili falan değil ha.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hayır ama eleştirdiğim bazı şeyleri farkında olmadan yaptığım çok oldu

Top Bottom