Yaptığım edit nasıl olmuş ? (Objektif olalım lütfen)

Traqueer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Arkadaşlar kendimce telefondan bu şekilde bir edit yaptım nerelerde eksiklerim var ve nasıl olmuş yorumlarsanız sevinirim.

Hocam, şahsen Youtube Shorts da gezerken karşıma böyle bir video çıksa izlemem. Çünkü İcardiyle alakasız bir edit olmuş neredeyse. Şarkı uyumu yok. Şarkı senkronizasyonu yok. Arkaya sadece müzik koyulup İcardi videoları koyulmuş.

Hocam, şahsen Youtube Shorts da gezerken karşıma böyle bir video çıksa izlemem. Çünkü İcardiyle alakasız bir edit olmuş neredeyse. Şarkı uyumu yok. Şarkı senkronizasyonu yok. Arkaya sadece müzik koyulup İcardi videoları koyulmuş.
Şarkı senkranizasyonunu bilerek yapmadım hocam aklımdaydı normalde de hızlı bir şekilde yapmak için bu şekilde yaptım.

Ritme uygun olmayan kompozisyonlar antipatik durur. İstersen dünyanın en iyi editini yap. Hızlıca yaparsan kötü olur. Geliştirmek istersen kendini uğraşman lazım. Tutorial videoları boşuna yok. (Futbol editi nasıl yapılır diye aratırsan tutorial için bir arpa boy ilerleyemezsin) Videoda bir akış olması her zaman daha izlenilebilir kılar videoyu. Videonun başı çok düz ve uzun. Kısa tutmanda fayda var. Yoksa sıkılıp kapatmamız olası. Objektif olarak bunları söylemem mümkün.

Arkadaşlar kendimce telefondan bu şekilde bir edit yaptım nerelerde eksiklerim var ve nasıl olmuş yorumlarsanız sevinirim.
hocam video karşıma çıkınca beni karşısında tutması lazım ne eksik falan çok anlamam ama izleyici gözünden 32 saniye izlemem maks 10. saniyeden sonra kaydırırım

hayatımdan kaliteli

İcardi ve valencia’nın alakası ne çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,120
Üyeler
192,614
Son üye
omerfk53
Geri