Neler Yeni

Yaptığım modelleri değerlendirir misiniz ?

Değerlendirme

• 1-Çok kötü

Oylar: 0 0.0%
  • 2-Kötü

Oylar: 0 0.0%
  • 3-Fena değil

Oylar: 3 8.8%
  • 4-Güzel

Oylar: 14 41.2%
  • 5-Çok güzel

Oylar: 17 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    34

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Merhaba dijital oyun tasarımı bölümünde okuyorum kendimi 3d modelleme alanında geliştiriyorum bazı çalışmalarımı paylaşacağım eksiklerimi söyleyerek değerlendirirseniz sevinirim :) .

NOT:Bazı çalışmaları internette görmüş olabilirsiniz bazıları referans alıp yaptığım çalışmalar.

adasda.png
Çiftçi Amy.png
Çiftçi billy.png
Ekran görüntüsü 2021-12-12 120243.png
untitled.png
GamingRoom.png
LowPolySonRender.png
RDR3 RENDER.png
ParkRender.png
asdasd.png
u11ntitled.png
untitled.png
PurpleHouse.png
MansionRender1.png
GamingRoom2.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Eline sağlık

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
bunu çok beğendim

Ekler

• MansionRender1.png
    MansionRender1.png
    4.4 MB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Okyanus
İlgilendiği Kategoriler
Oyun incelemeleri
Merhaba dijital oyun tasarımı bölümünde okuyorum kendimi 3d modelleme alanında geliştiriyorum bazı çalışmalarımı paylaşacağım eksiklerimi söyleyerek değerlendirirseniz sevinirim :) .

NOT:Bazı çalışmaları internette görmüş olabilirsiniz bazıları referans alıp yaptığım çalışmalar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Pörfek

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok güzel olmuşlar bence kusurları yok ama bir resmi çok beğendim fakat ondada büyük bir hata var (!)

GamingRoom.png

İşte bu remi çok beğendim fakat bahsettiğim büyük hata Bilgisayar masasının orada ki tablolarda RDR 2'nin bulunmaması
RDR 2 yi koyman lazım. CyberPunk'ı kaldır RDR 2 koy

şaka bir yana asıl konu güzel yapmışsın eline sağlık ve dediğim gibi üstteki resmin bence çok güzel olmuş

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel olmuşlar bence kusurları yok ama bir resmi çok beğendim fakat ondada büyük bir hata var (!)

Alıntıyı görüntüle
İşte bu remi çok beğendim fakat bahsettiğim büyük hata Bilgisayar masasının orada ki tablolarda RDR 2'nin bulunmaması
RDR 2 yi koyman lazım. CyberPunk'ı kaldır RDR 2 koy

şaka bir yana asıl konu güzel yapmışsın eline sağlık ve dediğim gibi üstteki resmin bence çok güzel olmuş
ahahahahah teşekkür ederim dostum :)

.......

80+ Bronze
Bende bu bölüme girmek istiyordum fakat çizim yeteneğim yok diye girmek istememiştim.Çok güzel olmuş başarılar.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aldığı eğitimi gerçekten gösterebilen ve göstermeye çalışan. Her kişi ve yaptığı iş benim için mükemmeldir. Eline sağlık inşallah maddi durumun el veriyordurda mesleğinde ilerlersin.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Aldığı eğitimi gerçekten gösterebilen ve göstermeye çalışan. Her kişi ve yaptığı iş benim için mükemmeldir. Eline sağlık inşallah maddi durumun el veriyordurda mesleğinde ilerlersin.
çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu bölüme girmek istiyordum fakat çizim yeteneğim yok diye girmek istememiştim.Çok güzel olmuş başarılar.
Hocam çizim yeteneğin olmasına gerek yok bende de hiç ama hiç çizim yeteneği yok ama model yapabiliyorum ki sadece model yapacaksın diye bir şey yok kodlama veya diğer sanat alanlarında kendini geliştirebilirsin.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Gayet güzel. Kendini geliştirebilirsin.

.......

80+ Bronze
çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çizim yeteneğin olmasına gerek yok bende de hiç ama hiç çizim yeteneği yok ama model yapabiliyorum ki sadece model yapacaksın diye bir şey yok kodlama veya diğer sanat alanlarında kendini geliştirebilirsin.
Daha önce bilseydim keşke ama iş işten geçti başka bölüme girdik :/

Top Bottom