Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugmı yaptın la?Rekor benimdir
Bugmı yaptın la?Rekor benimdir
Ben bu oyunu bir yerde görmüştüm sanki telefon içindi
Düzgün okusanız konuyu?Bildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game
Bildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game
Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin
Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.
~KaanCK
Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.
Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yok be kaarşim (belirli teaktiklerim var )Bugmı yaptın la?
Yeni versionu dene bakayımYok be kaarşim (belirli teaktiklerim var )
banada verirmisin o taktikleriYok be kaarşim (belirli teaktiklerim var )
Baya güzel kodlamışsın kardeş.Sıfır kendim kodladım.
Bende zamanında unity kullandım ama artık Unity devri bitti eğer tecruben varsa Unreal daha mantıklı bir seçim olacaktır(Hatalar düzeltilmemiş olan ayarlar vs saymıyorum.)Unity Oyun Motoru ile oyun yaparsan C# bilmen gerek scriptler için.
script ile ayarlıyorsun çoğu şeyi.
Bende zamanında unity kullandım ama artık Unity devri bitti eğer tecruben varsa Unreal daha mantıklı bir seçim olacaktır(Hatalar düzeltilmemiş olan ayarlar vs saymıyorum.)Yok yani motivasyonun nereden geliyor diye sormak istemiştim .
evet yakalandın tamda sıfırdan nasıl yaptın güzel olmuş dicektımBaya güzel kodlamışsın kardeş.
Herhalde youtube videosundan kopyalamak sıfırdan kodlamak oluyor helal.
,
Bu oyunu yapmak isteyenler üstteki video serisini inceleyerek yapabilirler.
Arkadaşta aynısını yapmış.Güzel ama bence bu da bir şey.
Tabii sıfırdan yaptım demese iyi olurdu.
Oyun yapım videosundan bakımış bende fark edemedim ilkte.Oyunu yapması ne kadar sürdü?Hanggi dillerden yararlandın falan?Bu arada tebrikler,inşAllah iyi yerlere gelirsin.
Hazır oyun yapma videosundan bakmış tabi ki bu da iyi bir şey ama kendisinin yaptığını söylemesi kabul edilemez.öncelikle inceleme yazılcak kadar çok içerik yok ama tabikide bu kötü anlamda değil tabikide gelişicek belki AAA dercesine kadar geliceksin oyununu oynadım ilk yaptıgın oyun oldugu için güzel ancak birdahaki oyunların daha profesyonelce olsun başarılarının devamını dilerim
1 yıldır öğrenmek istiyorum ama hep bırakmıştım yarıda. Şimdi daha iyi öğrendim.