Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eksikleri özelden yazarsanız sevinirim
Burdan yazıcam.Eksikleri özelden yazarsanız sevinirim
Burdan bulamam. Özelden yazBurdan yazıcam.
Leaderboard.
Ayarlar
Ses
Bazen alt tab yapınca oyun kasıyor ama düzeliyor.
Bloklar hızlanmıyor hızlanmayınca çok rahat 200-300 yapılır.
Oyun senin sen bilirsin Eksikler bunlar yani.Burdan bulamam. Özelden yaz
Bu böyle gider. Ben en iyisi sizin üstünlüğünüzü kabul edeyimAlıntıyı görüntüle
Bence bir kez daha düşün.
sistem gereksinimleri neBildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game
Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin
Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
MacOsX Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.
~KaanCK
Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.
Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
RX 590-2600x şaka.sistem gereksinimleri ne
nasıl indircemRX 590-2600x şaka.
R5 Graphics bile kaldırıyor. 100 mb vram yeterde artar ekran kartı önemsememek lazım bu oyunda.
Helal olsun kanka şimdi indirdim açıcam oyunuBildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game
Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin
Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
MacOsX Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal
NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.
~KaanCK
Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.
Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İlk sayfada linki var.nasıl indircem
hata D:nasıl indircem
bu çıktıİlk sayfada linki var.
Konuyu okuyun?