Neler Yeni

Yaptığım Oyunun Demosu

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Boş zamanlarımda yaptığım bir oyun var, ben ise oyunu geliştirmeye nasıl devam edeceğimi daha iyi karar kılmak için böyle bir demoya ve bazı yerlerde onu paylaşmayı düşündüm.
Oyunumu Steam'den daha sonra en büyük ikinci dijital oyun yayın platform olan itch. IO'a koydum. İsteyen indirip, deneyip yorum yapabilir. Şimdiden Teşekkürler.

Oyunun linki: At The Downstairs by GryAsl

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
İlk atarim geldi aklıma. Hey gidi günler.

Atari.jpg

ykyavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yusuf Kerim Yavuz
Gayet Güzel Bende 2D Platform Oyunlarını Severim Güzel Olmuş Eline Sağlık Ama Silahı Alamdım Belki Benle Alakalıdır

Joorre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet Deveci
Öncelikle oyununu indirdim ve biraz oynadım. Oyunun grafikleri çok enteresan geldi bana. Sakın renkleri değiştirme ve grafikleri böyle tut. Oyuna değişik bir hava katıyor. Ayrıca normal bir oyun yapmak yerine bu oyunu Trap Adventure gibi sinir bozucu şekilde zor ama her aşamada farklı mantık kavrayarak oyunu oynama isteği getiren bir biçimde geliştirirsen oyun illa ki bir gün parlayacak ve popüler olacaktır diye düşünüyorum. Game Modes seçeneğine tıkladım ve tırmanışlı bir yer geldi. Orayı değerlendirebilirsin mesela. Güzel olmuş. Bu arada silah alamadım :D Neden bilmiyorum.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silahı almak için farenin sağ tuşuna basmanız lazım ve silayın tam üstüne tıklamanız lazım. Oyundaki bütün şeyler ile sağ tuşla etkileşime geçebiliyorsunuz.
Öncelikle oyununu indirdim ve biraz oynadım. Oyunun grafikleri çok enteresan geldi bana. Sakın renkleri değiştirme ve grafikleri böyle tut. Oyuna değişik bir hava katıyor. Ayrıca normal bir oyun yapmak yerine bu oyunu Trap Adventure gibi sinir bozucu şekilde zor ama her aşamada farklı mantık kavrayarak oyunu oynama isteği getiren bir biçimde geliştirirsen oyun illa ki bir gün parlayacak ve popüler olacaktır diye düşünüyorum. Game Modes seçeneğine tıkladım ve tırmanışlı bir yer geldi. Orayı değerlendirebilirsin mesela. Güzel olmuş. Bu arada silah alamadım :D Neden bilmiyorum.
Bu fikrini aslında ben de düşünüyorum, git gide zorlaşan ama her bölümde farklı bir mantık ile bölümü geçmeye iten tarzda bir oyun. Ancak o olay şuan hem projeyi çok uzatacağı hem de bana çok yük bindireceği için pek sıcak bakmıyorum. Ki yaptığım ilk oyun olduğu için deneye deneye öğreniyorum. Belki ilk oyunumu bitirip oradan kazandığım deneyim ile çok daha toplu ve eğlenceli bi oyun daha yapabilirim, bu tarz büyük emek isteyen şeyleri 2. oyun için saklamayı düşünüyorum.

Yorumlarınız için sağolun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,883
Üyeler
167,384
Son üye
Yusufefe900
Top Bottom