Atyxah
80+ Silver
aynenHe tamaam yemek yemişler o zaman sorun yok
aynenHe tamaam yemek yemişler o zaman sorun yok
Nasıl yok? Reşit olmayan bireyler "gizli saklı" bir şekilde bu tarz şeyler yapamazlar diye biliyorum. "A-ama ikisi de i-istemişş" falan deyip de savunmaya çalışmazsınız herhalde?öyle bir şey yok
işte kaçak yemek yemişlerNe yemeği gizli saklı diyor. Hırsızlık yapmışlar.
yemek çalmışlar?Nasıl yok? Reşit olmayan bireyler "gizli saklı" bir şekilde bu tarz şeyler yapamazlar diye biliyorum. "A-ama ikisi de i-istemişş" falan deyip de savunmaya çalışmazsınız herhalde?
Öyle bir şey yok. Şeriat mi yönetiyor bizi?Nasıl yok? Reşit olmayan bireyler "gizli saklı" bir şekilde bu tarz şeyler yapamazlar diye biliyorum. "A-ama ikisi de i-istemişş" falan deyip de savunmaya çalışmazsınız herhalde?
Ne yemeği? Konuda bambaşka bir şeyler dönüyor .işte kaçak yemek yemişler
beleş sirke baldan tatlıdır derler o yüzden çok lezzetli gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
yemek çalmışlar?
anlamadınmı ciddenNe yemeği gizli saklı diyor. Hırsızlık yapmışlar.
Bunun şeriatla bir ilgisi yok, bu ima edilen şeyse +18 bir durumdur. Adı üstünde "+18". Çocuk sayılan bireyler bunu yapamaz.Öyle bir şey yok. Şeriat mi yönetiyor bizi?
Reşit olmadan çocuk sahibi olmak yasak.
biz yaptıkBunun şeriatla bir ilgisi yok, bu ima edilen şeyse +18 bir durumdur. Adı üstünde "+18". Çocuk sayılan bireyler bunu yapamaz.
Böyle bir kararname veya yasa görmedim daha önce.Bunun şeriatla bir ilgisi yok, bu ima edilen şeyse +18 bir durumdur. Adı üstünde "+18". Çocuk sayılan bireyler bunu yapamaz.
tebrikler mi diyelim ne istiyorsunbiz yaptık
Evet istemiyecegi sonuçlar çıkabilirBunun şeriatla bir ilgisi yok, bu ima edilen şeyse +18 bir durumdur. Adı üstünde "+18". Çocuk sayılan bireyler bunu yapamaz.
Ben o şekilde diye biliyorum, hadi öyle olmasın da her türlü yanlış bir şey bence bu yaşanan durum. Bana kalırsa arkadaşı rahatlatıp "normal yaa, olur öyle şeyler" dememek lazım.Böyle bir kararname veya yasa görmedim daha önce.