Allahdiyen_CPU
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Bildiğiniz güzel programları yazarmısınız
Örn:Cpu test veya rahatlık sağlayan yazılımlar
Örn:Cpu test veya rahatlık sağlayan yazılımlar
Tam dedim yine hızır gibi yetişti bunu görünce hayal kırklığına uğradım.explorer.exe diye bir program var çok güzel, öneririm.
O program çok hızlı hocam bizim bilgisayarlar onu kaldırmaz.explorer.exe diye bir program var çok güzel, öneririm.
Bir de csrss.exe var o daha güzel bir program. O programı kapatınca mavi ekran yiyor PC (şaka değilO program çok hızlı hocam bizim bilgisayarlar onu kaldırmaz.![]()
Rivayete göre İ11 ve rtx3000 bile yetersiz kalıcakmış belki hız aşırtma ile zorlanabilirO program çok hızlı hocam bizim bilgisayarlar onu kaldırmaz.![]()
merak ettim denicem bişi olmaz değil miBir de csrss.exe var o daha güzel bir program. O programı kapatınca mavi ekran yiyor PC (şaka değil.).
Görev Yöneticisi'nden csrss.exe'yi kapatırsan mavi ekran yersin, hata kodu da CRITICAL_PROCESS_DIED olur. Gerek yok bencemerak ettim denicem bişi olmaz değil mi![]()
![]()
Bencede fazla merak... iyi değilGörev Yöneticisi'nden csrss.exe'yi kapatırsan mavi ekran yersin, hata kodu da CRITICAL_PROCESS_DIED olur. Gerek yok bence.
Az önce 10 saniyelik falan uzaklaştırma yedim heralde şimdi ödüllerden muafmıyımGörev Yöneticisi'nden csrss.exe'yi kapatırsan mavi ekran yersin, hata kodu da CRITICAL_PROCESS_DIED olur. Gerek yok bence.
Sanırım benim yüzümden yedin uzaklaştırmayı, ben raporlamıştım sanırım seniAz önce 10 saniyelik falan uzaklaştırma yedim heralde şimdi ödüllerden muafmıyım
YakışmadıSanırım benim yüzümden yedin uzaklaştırmayı, ben raporlamıştım sanırım seni.
Valla görmeden raporluyorum, başkası olsa da yapardımYakışmadı